FX 8350 ve MSI 970A Gaming İşlemci ve Anakart değişikliği

Peasym

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Arkadaşlar geçen haftalarda sistemimi upgrade ettim, AMD idi tekrardan AMD izinden gittim ve FX 8350 yaptım fakat forumda gezinirken bir konuda @Recep Baltaş ' ın başka bir arkadaşımıza aynı işlemci ve anakart için "ölü mimariye yatırım yapıyorsun" lafı kafama takıldı ve intel' e geçiş yapmaya karar verdim. Fakat tekrardan bu tarz değişiklikler ya da kafa karışıklıkları olmaması için sizlere de danışmak istedim.

Şuan sahip olduğum;
FX 8350 ve MSI 970A Gaming

Geçmeyi düşündüğüm;
i7 4790K ve MSI Gaming 5 veyahut Gaming 7 ( ikisi arasında 200 TL harici fark yoksa 5 tercihim olur.)

Sistemimin geri kalan parçaları imzamda mevcuttur, bilgi birikimlerinizle yardımcı olursanız sevinirim,
Saygılar.

Gaming 5 ile Gaming 7 arasındaki fark: Gaming 7'de optik ses girişi var ve Gaming 7'de 8 adet SATA III harddisk takma imkanı varken Gaming 5'de 6 adet SATA III harddisk takma imkanı var. Diğer özellikleri aynı görünüyor MSI sitesinden bakıldığında. Technopat'ın Gaming 7 incelemesi var, youtube'dan incelemesine bak ama bence bu iki fark yüzünden 200TL vermeye değmez. Onun yerine 120GB SSD al daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı