Fx 8350 ve R7 265 tabanlı sistem toplama

Eyerki R9280X yeter diyorsan,kendi yağtığın sistemi alabilirsin.R9 290 ile arasında 10-15 fps farkı var.İşlemciye gelirsek;FX8320 FX8350 taraflarına overclockla getirmen mümkün,arasında fark yok diyebilirim.Ben R9 290 almanı tercih ederim.
Adsız.png

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    94,9 KB · Görüntüleme: 450
Eğer bütçe 2.700 tl'ye çıkıyorsa sana tavsiyem artık yeni teknolojiye adım atman kardeşim. Bilindiği üzere Nvidia artık 900 serisini çıkarttı ve DX12'ye %100 destek veriyor bu kartlar. Ayrıca bir çok yeni özellikte beraberinde geliyor. Peki ne bu özellikler diye soracak olursan sana şu cevapları veririm:
1. MFAA: MFAA, Nvidia'nın yeni kenar yumuşatma teknolojisi. Bu sayede daha yumuşak doku kenarı elde ederken daha fazla FPS elde etmemize yarıyor.
2. Düşük güç tüketimi: Bu sayede 700 watt gibi yüksek güçte bir power'e ihtiyaç duymayacaksınız. Maxwell mimarisi ile düşük güç tüketimi: ortalama 150 Watt TDP değerine sahip.
FarCry 4'de kullanılan Nvidia teknolojileri:
1. PSSS: Gölgeler kutu, kare olmak yerine azalarak gider ve gerçek hayata daha uygun bir gölge kalitesi ortaya çıkar. (Ali GÜNGÖR hocamdan alıntıdır.)
2. GOD RAYS: Güneş ışıkları cisimlerin arasından daha gerçekci süzülüyor.
3. HAİRWORKS: Bu teknoloji sadece FarCry4'e has bir özellik değil. Bu özellik hayvanların her bir kıl tanesini bir birinden bağımsız şekilde gerçeğe çok yatkın olarak görebiliriz.
Ayrıntı için burayı ziyaret ediniz. MSI GTX 970 GAMING 4G İncelemesi - Technopat Video, Video İncelemeler 20/09/2014
Daha aklıma gelmeyen bir çok teknolojiden faydalanabilirsin kardeşim.
Bu arada Maxwell ile gelen teknolojilerden yararlanacak oyunlar: War Thunder, The Crew, Assassin’s Creed: Unity, Batman Arkham Knight, Warface, Borderlands The Pre-Sequel, The witcher 3: Wild Hunt, Project Cars, Strife.
Ben bütün bunları düşünerek sana böyle bir sistem topladım kardeşim.
12.png

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı