FX 8350 ve R7 265X Sistem Yükseltme


Yaklaşık RX 570 civarına kadar çıkabilirsiniz ama 3-5 ay idare etse diyorsanız ekran kartınız şu anlık iyi çoğu oyunu oynayabilirsiniz.
 
Yaklaşık RX 570 civarına kadar çıkabilirsiniz ama 3-5 ay idare etse diyorsanız ekran kartınız şu anlık iyi çoğu oyunu oynayabilirsiniz.
Şu an ki ekran kartım birazcık sıkıntılı gitti gidecek düzeyde yani. Zaten halihazırda bir kere bozuldu ve 400 lira vererek yaptırmıştım geçen yıl. Pekala bu 2 binin üstüne bir 2 bin daha koyup sistem toplamak nasıl olur sizce, hem size hemde cevap verecek diğer arkadaşlara bir sorum olsun.
 
Kısaca şimdi 1660 a geçersen % 40 lik kayib olacak
Sizede ayrıca sormuş olayım, bu 2 bin tlnin üstüne bir 2 bin daha koyup sistem toplamak nasıl olur sizce, hem size hemde cevap verecek diğer arkadaşlara bir sorum olsun.
 
Bu olabilir
Teknobiyotik P2.5 AMD Ryzen 3 3300X 3.8GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 256GB M.2 SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik bütçeyi çoğaltıp rtx 2060 var
 
Açıkçası 1660super üzerine kurulu bir sistem toplamayı düşünüyorum, sorum şu şekilde olursa sizin için daha açıklayıcı olacaktır; 1660Super'e uygun bir işlemci önerebilir misiniz?
 
Size de ayrıca sormuş olayım, bu 2 bin TL'nin üstüne bir 2 bin daha koyup sistem toplamak nasıl olur sizce, hem size hem de cevap verecek diğer arkadaşlara bir sorum olsun.

Evet iyi bir fikir 4bin TL'ye monitörünüz varsa halihazırda zaten RX 580'li Ryzen 5 1600 AF'lı bir sistem alabilirsiniz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…