FX 8350 ve R7 265X Sistem Yükseltme

Topluca bir cevap veriyim istedim tek tek olması yerine, pekala bu darboğaz olayına çok hakim olmasam da şu anki ekran kartımın performanslarının ne kadar üstüne çıkabilirim, 3 5 ay idare etse sonrada bir işlemci yükseltmesi yapabilir miyim?

Yaklaşık RX 570 civarına kadar çıkabilirsiniz ama 3-5 ay idare etse diyorsanız ekran kartınız şu anlık iyi çoğu oyunu oynayabilirsiniz.

Yaklaşık RX 570 civarına kadar çıkabilirsiniz ama 3-5 ay idare etse diyorsanız ekran kartınız şu anlık iyi çoğu oyunu oynayabilirsiniz.
Şu an ki ekran kartım birazcık sıkıntılı gitti gidecek düzeyde yani. Zaten halihazırda bir kere bozuldu ve 400 lira vererek yaptırmıştım geçen yıl. Pekala bu 2 binin üstüne bir 2 bin daha koyup sistem toplamak nasıl olur sizce, hem size hemde cevap verecek diğer arkadaşlara bir sorum olsun.

Şu an ki ekran kartım birazcık sıkıntılı gitti gidecek düzeyde yani. Zaten halihazırda bir kere bozuldu ve 400 lira vererek yaptırmıştım geçen yıl. Pekala bu 2 binin üstüne bir 2 bin daha koyup sistem toplamak nasıl olur sizce, hem size hemde cevap verecek diğer arkadaşlara bir sorum olsun.
Bu olabilir
Teknobiyotik P2.5 AMD Ryzen 3 3300X 3.8GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 256GB M.2 SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik bütçeyi çoğaltıp rtx 2060 var

Bu olabilir
Açıkçası 1660super üzerine kurulu bir sistem toplamayı düşünüyorum, sorum şu şekilde olursa sizin için daha açıklayıcı olacaktır; 1660Super'e uygun bir işlemci önerebilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı