Fx 8350 ve R9 280X sisteme kasa tavsiyesi

O konuda katılıyorum. Ekran kartını görmemiştim. Onu düşürmesin. O gayet iyi. Ayrıca anakart olarak z97 seçebilirsin. İşlemciyi de i7 yaparsan gayet iyi bir sistem olur; Mehmet'in sisteminde.
Neden i7 yapsın? Oyun için fazlasıyla yeterli i5 4460. Anakartta overclock yapmayacaksa gayet güzel bir anakart. Yeni bütün özellikler mevcut anakartta.

Yanlış bilgilendirme
Ayrıca GTA 5'i high' da kaldırabilmesi için 4.0 GHz işlemci olmalı. Ben o yönde söylüyorum...

@BeqTec dediğim gibi seçtiğim sistemde overclock'suz high'da iyi fps alırsın. Ama overclock yapacaksan Mehmet'in sistemini seçmelisin.

Sıvı soğutma koymuşsun overclocksuz iyi fps alırsın diyorsun. Overclock yapmayacaksa sıvı sogutmanın ne mantığı var. Ayrıca i5 4460 çarpan kilidi kapalı bir işlemci. Pek overclock olmaz.

O zaman senin sistemin daha mantıklı geliyor bana anakartı h81m plus yapıcam diğer bileşenler aynı kalıcak bu şekilde sinerji bilgisayardan sipariş vermeyi düşünüyorum çok sağolun yorumlarınız için.

Hocam aynı sistemi; Z5 Plus ve CX750M ile kullanıyorum, bu fiyata göre alınabilecek en iyi kasalardan. Z3'e göre kablolaması daha rahat. Güç kaynağına gelirsek 600W 80plus bir güç kaynağı işini görcektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı