Taze fotoğraflar, yeni fotoğraf çektikce eklerim. Kasamı Vatan Bilgisayar'dan teslim aldım, bir aksilik çıkmazsa gece Windows 8.1'i kuracağım. Performans bilgilerini de paylaşırım hemen.
RAM'ler yanlış slota takılmış gibime geldi ama tam emin değilim, kitapçığına kendim bakacağım.
O Sticker'ın yeri yanlış. Neyse bence 6300 + 290X veya 780 Ti alınabilecek iken neden 290'a OK dedi forum anlamadım. Neyse hayırlı olsun. Vatan'a uğratmayan bir kullanım ömrü olsun. Gene de güzel sistem.
- - - Güncellendi - - -
Ve evet RAM'lerin slotları yanlış yerde. A2_B2 şeklinde takılması lazım. Yani her iki Mavi Slota
o sticker'ın yeri yanlış. neyse bence 6300 + 290x veya 780 ti alınabilecek iken neden 290'a ok dedi forum anlamadım. Neyse hayırlı olsun. Vatan'a uğratmayan bir kullanım ömrü olsun. Gene de güzel sistem.
- - - güncellendi - - -
ve evet ram'lerin slotları yanlış yerde. A2_b2 şeklinde takılması lazım. Yani her iki mavi slota
Çünkü işlemcinin oyun performansina da işlem performansina da etkisi vardır! Biz FX-6300'ı GTX770 ve altı işlemcilere bazen de bütçeye göre R9 290'ın yanına sıkıştırıyoruz...
Sen sıkma canını. Sistem gayet güzel. Biz işlemciyi 8320 seç demiştik ve SSD'yi kaldır demiştik. Evet, bunlar olmayıp ta 290X veya Ti olsa daha iyi olurdu. Ama sistemin gayet güzel. Dişe değecek bir kaybın olmayacak. Sıkma canını. Hayırlı olsun tekrardan.
Çünkü işlemcinin oyun performansina da işlem performansina da etkisi vardır! Biz FX-6300'ı GTX770 ve altı işlemcilere bazen de bütçeye göre R9 290'ın yanına sıkıştırıyoruz...
RevoLand biz de yoktur demedik ! Fx-6300 çok rahat bir şekilde GTX780Ti'yi kaldırabiliyor iken hemen düşük bütçeye bağlama işi. 6300 bile olmasa 8320 seçilip kasayı abartmayıp gene 290X veya 780Ti alınabilirdi.
Bu arada SSD olarak Samsung SSD'lerin diğer rakip firmalara karşı bol bol ekstra özelliğe ve daha yüksek hızlara çıkma imkanı var. İncelemelerime göz atabilirsin.
Merhabalar, Evet arkadaşlar. 06.12.2013 tarihinde parçalarını takıp ilk startını verdiğim sistemin performans testlerini sırayla yaptıkça paylaşacağım. Öncelikle SSD beni çok şaşırttı. Hatta kat be kat şaşırttı. 07.12'de yeni bir Firmware geldi ve SSD resmen hızlarda uçuşa geçti. Resimler...
Evet, @Haluk Sekendiz'e vermiş olduğum sözü tutuyorum ve sizlere Samsung SSD 840 Evo'yu tanıtıyorum. Öncelikle yapı olarak çok narinmiş gibi duruyor hiçte göründüğü gibi değil. Gayet sağlam bir yapıya sahip. Mekanik diskler gibi dönen parçalar olmadığı için tutarken dikkat etmek zorunda...