FX-8350 ve R9 290 Tri-X sistem toplandı!

Taze fotoğraflar, yeni fotoğraf çektikce eklerim. Kasamı Vatan Bilgisayar'dan teslim aldım, bir aksilik çıkmazsa gece Windows 8.1'i kuracağım. Performans bilgilerini de paylaşırım hemen.

RAM'ler yanlış slota takılmış gibime geldi ama tam emin değilim, kitapçığına kendim bakacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
O Sticker'ın yeri yanlış. Neyse bence 6300 + 290X veya 780 Ti alınabilecek iken neden 290'a OK dedi forum anlamadım. Neyse hayırlı olsun. Vatan'a uğratmayan bir kullanım ömrü olsun. Gene de güzel sistem.

- - - Güncellendi - - -

Ve evet RAM'lerin slotları yanlış yerde. A2_B2 şeklinde takılması lazım. Yani her iki Mavi Slota :)

Forumdakilerin tavsiyeleri ile R9 290 Tri-x aldım. Bir çok arkadaşımızda bu ekran kartını yazmıştı konunun altına. Yanlış bir şey olmamıştır inş. :S

- - - Güncellendi - - -

O sticker'i niye arka tarafa yapıştırmışlar bende anlamadım zaten.

o sticker'ın yeri yanlış. neyse bence 6300 + 290x veya 780 ti alınabilecek iken neden 290'a ok dedi forum anlamadım. Neyse hayırlı olsun. Vatan'a uğratmayan bir kullanım ömrü olsun. Gene de güzel sistem.

- - - güncellendi - - -

ve evet ram'lerin slotları yanlış yerde. A2_b2 şeklinde takılması lazım. Yani her iki mavi slota :)
Çünkü işlemcinin oyun performansina da işlem performansina da etkisi vardır! Biz FX-6300'ı GTX770 ve altı işlemcilere bazen de bütçeye göre R9 290'ın yanına sıkıştırıyoruz...

Sen sıkma canını. Sistem gayet güzel. Biz işlemciyi 8320 seç demiştik ve SSD'yi kaldır demiştik. Evet, bunlar olmayıp ta 290X veya Ti olsa daha iyi olurdu. Ama sistemin gayet güzel. Dişe değecek bir kaybın olmayacak. Sıkma canını. Hayırlı olsun tekrardan.

Çünkü işlemcinin oyun performansina da işlem performansina da etkisi vardır! Biz FX-6300'ı GTX770 ve altı işlemcilere bazen de bütçeye göre R9 290'ın yanına sıkıştırıyoruz...

RevoLand biz de yoktur demedik ! Fx-6300 çok rahat bir şekilde GTX780Ti'yi kaldırabiliyor iken hemen düşük bütçeye bağlama işi. 6300 bile olmasa 8320 seçilip kasayı abartmayıp gene 290X veya 780Ti alınabilirdi.

Bu arada SSD olarak Samsung SSD'lerin diğer rakip firmalara karşı bol bol ekstra özelliğe ve daha yüksek hızlara çıkma imkanı var. İncelemelerime göz atabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı