FX 9370 4.4 GHz ve GTX 1070 Darboğaz Yapar mı?

slxsalih

Hectopat
Daha fazla  
FX 9370 4.4 GHZ İşlemci mevcut GTX 1070 sipariş verdim dar boğaz yaşar mıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
O işlemci ekran kartı kombinasyonunda darboğaz olması kaçınılmaz. Fakat yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yüksek ayarlar yükü ekran kartına bindirdiği için darboğazı biraz da olsa azaltacaktır. İşlemciyi en kısa zamanda güncellemen gerek.

Darboğaz olacaktır fakat oyunları en yüksek ayarda oynamak bir nebze azaltacaktır.
O işlemci ekran kartı kombinasyonunda darboğaz olması kaçınılmaz. Fakat yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yüksek ayarlar yükü ekran kartına bindirdiği için darboğazı biraz da olsa azaltacaktır. İşlemciyi en kısa zamanda güncellemen gerek.

PUBG ortalama ayarlarda +100 FPS alabilir miyim sizce ? Eski kartım R7 265 2 GB ile 50 ile 70 fps arası alıyordum ortalama ayarlarda yani doku ve kenar yumuşatma ortadayken. Aslında bu kartı 144 HZ Monitörüm olduğu için aldım beslemesi için umarım bu işlemciyle beni hayal kırıklığına uğratmaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı