FX-9370 nasıldır?

Hocam konu ile alakasız olabilir ama merak ettiğim için bu işlemci nasıl?
Sıradan bir kullanıcı yorumu yapabilirim sadece; Güç tüketimi fazla buna bağlı iyi bir soğutma talep ediyor.

2014’te almıştım çarpan kilidi açık ama hiç O.C. yapmadım.Zamanında F/P olduğunu düşünmüştüm.

Beni hiç üzmedi.

Zalman CNPS14X hava soğutma kullandım

220W TDP’ ye sahip bir dinazor(benim gibi ne yaptığını bilmeyenler için)

Sıradan bir kullanıcı yorumu yapabilirim sadece; güç tüketimi fazla buna bağlı iyi bir soğutma talep ediyor.

2014'te almıştım çarpan kilidi açık ama hiç O.C. Yapmadım. Zamanında F/P olduğunu düşünmüştüm.

Beni hiç üzmedi.

Zalman cnps14X hava soğutma kullandım.

220W TDP'ye sahip bir dinozor(benim gibi ne yaptığını bilmeyenler için)

2012 falan fişman ama frekansı açtıkça açiyorsun. 8350 ile 5GHz gördüm 0.8vlara kadar düşürebildiğim için 55 derecede test yapıyordum ben :D (55W kadar çekiyor) besleyemez şahsen ama RX serisine göz atabilirsin RX 6000 serisi 6500-6500XT

2012 falan fişman ama frekansı açtıkça açiyorsun. 8350 ile 5GHz gördüm 0.8vlara kadar düşürebildiğim için 55 derecede test yapıyordum ben :D (55W kadar çekiyor) besleyemez şahsen ama RX serisine göz atabilirsin RX 6000 serisi 6500-6500XT

Konuya hakim olan için gerçekten OC Güzel, gün boyunca RX serilerine ve NVIDIA 1050-1060-1650'ye kadar kendi aralarında kıyasladım ve işlemci darboğazlarını karşılaştırdım.

Beyin fırtınası olur diye konu açtım daha önce tecrübe edenlerle.

Şehir içi sınırlı modeller var sitelerde onlara yöneleyeceğim duruma göre.

Cevap için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı