FX-9590 kullanan var mı?

Benimki M5A7 R2.0 sizde güç verenlerin soğutma demirleri az. Oraya bir ayar çekip dediklerimi yaparsanız size yardım edebilirim.
Hocam Bilgisayarı ilerde satmayı düşünüyorum. Parçaları aşırı yormak istemesem denemiştim birkaç sefer. İşlemcinin ömrü bitmesin maksat .

Hocam Bilgisayarı ilerde satmayı düşünüyorum. Parçaları aşırı yormak istemesem denemiştim birkaç sefer. İşlemcinin ömrü bitmesin maksat .
Ömür yok ki bitsin. Aşınan bir parça yok. Bari son yılınızı güzel yaşayın. Malesef ben değiştiremeyeceğim. 4 yaşında sistem, dolar 3 TL iken almıştım. Büyük ihtimal bir 3-4 seneye yakın değiştiremem. Ama alırsam 16 çekirdek ve RTX5070 gibi yüksek şeyler düşünüyorum

Hocam benim anakart UEFİ bile değil . Soğutma işi sıkıntı biraz. Boştaki değerler

Eğer üniversite kazanırsam masaüstü işi yatar. Laptop'a OC yapmak akıl işi değil zaten. OC ile bir 4-5 sene uzak kalırız en kötü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…