FX-9590 kullanan var mı?

Benimki M5A7 R2.0 sizde güç verenlerin soğutma demirleri az. Oraya bir ayar çekip dediklerimi yaparsanız size yardım edebilirim.
Hocam Bilgisayarı ilerde satmayı düşünüyorum. Parçaları aşırı yormak istemesem denemiştim birkaç sefer. İşlemcinin ömrü bitmesin maksat 😬.

Hocam Bilgisayarı ilerde satmayı düşünüyorum. Parçaları aşırı yormak istemesem denemiştim birkaç sefer. İşlemcinin ömrü bitmesin maksat 😬.
Ömür yok ki bitsin. Aşınan bir parça yok. Bari son yılınızı güzel yaşayın. Malesef ben değiştiremeyeceğim. 4 yaşında sistem, dolar 3 TL iken almıştım. Büyük ihtimal bir 3-4 seneye yakın değiştiremem. Ama alırsam 16 çekirdek ve RTX5070 gibi yüksek şeyler düşünüyorum :)

Benimki M5A7 R2.0 sizde güç verenlerin soğutma demirleri az. Oraya bir ayar çekip dediklerimi yaparsanız size yardım edebilirim.

Soldaki soğutmalar sizde yok. Ama termal pad ile üzerine bu tür pasif soğutma yapabilirsiniz.
Hocam benim anakart UEFİ bile değil :(. Soğutma işi sıkıntı biraz. Boştaki değerler
1605905939611.png

Ömür yok ki bitsin. Aşınan bir parça yok. Bari son yılınızı güzel yaşayın. Malesef ben değiştiremeyeceğim. 4 yaşında sistem, dolar 3 TL iken almıştım. Büyük ihtimal bir 3-4 seneye yakın değiştiremem. Ama alırsam 16 çekirdek ve RTX5070 gibi yüksek şeyler düşünüyorum :)
Eğer üniversite kazanırsam masaüstü işi yatar. Laptop'a OC yapmak akıl işi değil zaten. OC ile bir 4-5 sene uzak kalırız en kötü :D.

FX 6300 işlemcim stock soğutu ile BF1'de 57 dereceyi geçtiğini görmedim. Bırakın artık şu işlemciler kaç yıl oldu komik değilsiniz.
Komik olan sensin. Ben burada sınırları zorlayarak ne performans kazandım, sen 3.5GHz ile bana 57 derece diyorsun :D 90 desibel fan var sende.

FX 6300 işlemcim stock soğutu ile BF1'de 57 dereceyi geçtiğini görmedim. Bırakın artık şu işlemciler kaç yıl oldu komik değilsiniz.
Şaka yapıyorsun sanırım.
Arkadaş diyor ki 4.6GHz zorlayacağım.
Sen Base Frekans işlemcim 57 derece diyorsun.
OK boomer.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı