FX 9590 - MSI 990 FXA GAMING "MB thereal design doesn't support CPU over 200W!" Hatası

ByNEON

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar bu gün sistem parçaları elime geçen pc'yi topladım. Fakat söyle bir sorunla karşı karşıya kaldım "mb thereal design doesn't support CPU over 200w!" bu sorunu bios dahi gelmeden karşıma çıkıyor ve 5 sn sonra pc kendisini kapatıyor. Pc sistemini yeni topladım ve daha öncede msi 970 gaming modelinde bu işlemcinin testlerini gördüm ve böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadıklarından msi 990 gaming modelini videodaki tavsiyeler üzerine aldım. Şimdi ise böyle bir problem ile karşı karşıya kaldım. Bana bu konuda yardımcı olabilicek birisi varmı forumda? Bios'a girmek için elimde uyumlu çoook çoook güçsüz bir işlemci var fakat biostan sonra bunu nasıl çalıştırabiliceğime dair bir yol bulamadım.

Yardımlarınızı bekliyorum...

Aynı durumu bende yaşadım. Anakart ı 970 ile değiştirdim. İşlemci bozuldu. 8350 ile değiştirdim .
Ama dün msi'ın web sitesinde işlemci uyumluluk listesine geldi önceden yoktu yeni bir güncelleme geldi.
Sanırım o güncelleme ile düzelebilir. Düzeltirsen bana da haber ver.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arızalanınca iade ettim zaten . 8350 aldım . Ama bence suç 9590 da değil msi da msi 990 gaming 9590 ı kaldırabilecek bir kart çünkü gd 65 ve 970 bile kaldırıyor. 200 watt koruması koymuşlar . Tamamen yazılımsal . Şimdi destek listesine koymuşlar ne değişti revizyon bile yok aynı kart sanırım bios güncellemesi ile düzelttiler msi 990 da bu işlemciyi desteklemeyecek ise hiç bir kart desteklemiyor aslında .

Evet ilginç bir işlemci ve stabil çalıştırmak için çok iyi tercihler yapmak lazım. Ve çok tecrübeli olmak lazım ama kimse tecrübe etmeye cesaret etmiyor. Ben sadece bir yolu olmalı diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı