FX 9590 sisteme ekran kartı önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Öncelikle selamlar arkadaşlar. Zamanında FX9590 sistem kurmuştum, işlemciyi çok yüksek ekran kartını düşük aldım. Şimdi elimdeki sisteme en fazla hangi ekran kartını takabilirim? Bütçe sıkıntım yok. ben 1080 Ti düşündüm sizin fikriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çekirdek sayısı ve GHz tek etken değil. Bütçeniz çoksa AM4 sistem kurun.
Şuanda am4 e geçemem sadece ekran kartı Alicam.ayrıca çekirdek sayısı ve GHz etken değilsen nedir peki etken?
GHz ve çekirdek odaklı bakmayın olaya. O işlemciye 1080-Ti takmayın. Verim alma şansınız yüksek olmaz. FX serisi problemli bir seri. Yerinizde olsam FX serisinden uzak dururum.
2 senedir kullanıyorum ben bi problem görmedim.

@Resul1780
Etken değil demedim. Tek etken onlar değil dedim. Mimari, Cache gibi bir çok etken var. GHz ve çekirdek önemli ama sırf bunlara bakılarak işlemci performansı iyi demek yanlış olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu düz 1080. Sizin almayı düşündüpünüzle bu aynı FPS' yi verecektir muhtemelen.

@Resul1780
Etken değil demedim. Tek etken onlar değil dedim. Mimari, Cache gibi bir çok etken var. GHz ve çekirdek önemli ama sırf bunlara bakılarak işlemci performansı iyi demek yanlış olur.
16 MB cache var ayrıca bir mimarinin performansini nerden anlıyorsunuz?
Teşekkür ederim de şimdi ben düz 1080 mi alayım 1080 ti darboğaz yaparmı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…