FX 9590 tabanlı sistem toplama

Bence işlemciyi düşürüp soğutucuyu çıkartın. Böylece ekran kartına yüklenin r9 390 veya isterseniz gtx 970 almanızı önerebilirim. Ramları CL9 hatta bulabilirseniz CL8 alın. Kasayı değiştirin Zalman z5 veya Deep Cool Kendomen alabilirsiniz. Güç kaynağını Zalman lx 600w ile değişin o şekilde sistemi yeniden tasarlayın. Yada bütçenizi tam olarak belirtin toplayalım sistemi.

Ayten 9590 almış ve mutlu mutlu evine gidiyordu, artık benim 8 çekirdekli bir işlemci'm var deyip mutluluktan uçuyordu. Ayten işlemciyi sisteme taktı ve ilk iş Gta 5 açtı birde ne görsün! Oyun donuyor donuyor! Ayten'in gözleri doldu ne oldu ne oldu diyordu, hemen araştırdı, neydi bunun çözümü? Ayten baktı'ki bu sorunu yaşayan bir tek o değil, internetin altını üstüne getirdi yok yok! Bulamıyordu çözümü... Ayten! ağlıyordu hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. Ben neden intel almadım diye.. Ayten işlemciyi söküp vatana koştu belki değiştirebilirim diyerek'ten var gücü ile koşuyordu.. Ayten vatan yetkililerinden birini kolundan tutup! Dur ağabey ben bu işlemciyi değiştirmek istiyorum diyordu... Yetkili Ayten'in gözlerine baktı ve.... Oda ağladı!! Ah be kardeşim nasıl böyle bir hata yaparsın dedi... Ayten, ağabey ben bunu 8 çekirdek diye aldım pişmanım diyordu... Ama iş işten geçmişti... :D

Bütçeni en fazla olarak benimle paylaş, yardımcı olmak isterim.

Ayten 9590 almış ve mutlu mutlu evine gidiyordu, artık benim 8 çekirdekli bir işlemci'm var deyip mutluluktan uçuyordu. Ayten işlemciyi sisteme taktı ve ilk iş Gta 5 açtı birde ne görsün! Oyun donuyor donuyor! Ayten'in gözleri doldu ne oldu ne oldu diyordu, hemen araştırdı, neydi bunun çözümü? Ayten baktı'ki bu sorunu yaşayan bir tek o değil, internetin altını üstüne getirdi yok yok! Bulamıyordu çözümü... Ayten! ağlıyordu hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. Ben neden intel almadım diye.. Ayten işlemciyi söküp vatana koştu belki değiştirebilirim diyerek'ten var gücü ile koşuyordu.. Ayten vatan yetkililerinden birini kolundan tutup! Dur ağabey ben bu işlemciyi değiştirmek istiyorum diyordu... Yetkili Ayten'in gözlerine baktı ve.... Oda ağladı!! Ah be kardeşim nasıl böyle bir hata yaparsın dedi... Ayten, ağabey ben bunu 8 çekirdek diye aldım pişmanım diyordu... Ama iş işten geçmişti... :D

Bütçeni en fazla olarak benimle paylaş, yardımcı olmak isterim.
Güzel örnek beğendim :)

Sana şöyle bir şey öneririm. Daha iyi performans alırsın merak etme.
2600.PNG

Arkadaşlar konuyu iki yere açtığım için ceza almıştım ondan geç yazıyorum. Bütçem 2750 TL ve mümkünse webdenal.com olmasın. İyi şeyler duymadım webdenal.com ile ilgili.

Ve mümkünse işlemci AMD olsun, intel firmasını hiç sevmiyorum.

Ve sizce Sapphire R9 290 4GB 512Bit GDDR5 TRI-X 16X mı iyi yoksaGTX 970 mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı