Fx 9590 ve R9 280X tabanlı sistem toplama

İşlemciyi i5 4690, anakartı H81m-plus alırsan daha iyi olur. WD 1tb blue almanı öneririm. Caviar Green 5400RPM ve sesli. Kasa olarak Zalman z3 plus, güç kaynağı olarak Zalman zm600lx al. Z3 kasaya su soğutucu takma, Hyper 212evo al. Kasanın içinde 4 adet fan var.

Öncelikle iş yerinde olduğumdan linkleri açamadım ama FX 9590 gereksiz değiştirmeyi düşündüğün yani FX 8350 ile değiştirmende senin kâr ına olur geri kalan performans ta değişiklik olmaz birde tam hatırlayamıyorum ama 200 küsür W istiyordu sanırım yanılıyorsam affola ekran kartın içinde bu forumda bi kaç şikayet okudum ısınma problemi vs gibi onun yerine Sapphire veya Asus gibi modellere yönelmen senin için daha iyi olur diye düşünüyorum.

@ssdacc İşlemci'yi değiştirmeni önermem, henüz çok yeni bir işlemci. Değiştirmeni önermiyorum ama o kadar kayda değer bir performans farkı yaşamazsın merak etme :) Ekran kartı olarak kendimde kullandığım R9 285'i öneriyorum ;)

Kardeşim bende amd kullanıyorum işlemci yi 8320 kullanıyorum yapman gerek ilk şey yeni bir fan almak en az 90 tl lik çünkü amd nin stock fanları bi işe yaramıyor, yani oyun oynarken helede ağır bi oyunsa işlemci falan ısınıyor bu sebebten kasmalar yaşanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende powercolor r9 280x kullanıyorum ve kartımda Coil whine var. Markayı kötülemiyorum ve soğutma konusunda da gayet başarılı (fanlar %40 da iken 65 derecenin üstüne çıkmıyor , ses 0). Kartı aldıktan sonra ac 4 blag flag kur oyna. Eğer en ufak bir cızırtı gelirse git iade et yada sapphire tri-X modeline bak.

COOLER MASTER TPC-812 V2 775/1156/1155/1366/2011&AM3/FM1/FM2 İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU sana tavsiyem bunu alman soğutucu için. İşlemciye göre yeterli bu soğutucu.

Ekran kartı iyi ama o işlemciye ihtiyacın yok fx8320 al hafif oc ile 8350 den farkı kalmaz. O işlemci hem fazla elektrik tüketir hemde daha pahalı psu alman gerekir, birde elektrik faturası. :)

İşlemci'yi değiştirmeni önermem, henüz çok yeni bir işlemci. Değiştirmeni önermiyorum ama o kadar kayda değer bir performans farkı yaşamazsın merak etme :) Ekran kartı olarak kendimde kullandığım R9 285'i öneriyorum
Yanlış düşünüyorsun. Yeni olmasına aldanma. Sonuçta o fiyata İ5 4690 alınabilir. Üstelik 2014'ün 2. çeyreğinde çıkan bir işlemci eski değil.

Hepinize ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alarak yeniden düzenleyeceğim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı