J3LueLarck
Hectopat
Daha fazla
Elimde FX-6300 çarpan kilidi açık işlemci bulunmaktadır. Mantıklı teklifler değerlendirilecektir. Takas yoktur. İşlemcinin 3 Pini küçük bir kaza sonucu hafif eğilmiştir. Eğilmiş pinler düzeltilmiştir. Eğilme geçirdi tamamen yamulmadı ve düzeltildi. Önceki konumda 0 3 pini hala yamuk sandı çoğu kişi. Tekrar söylüyorum düzeltildi. Sorunsuz çalışmaktadır. 3 aydır kullanıyorum bizzat ana sistemimde kullanyorum. Satma sebebi pinden kaynaklanmıyor. Elimde 2 stem var. Malum okullar başlıyor. Harçlık çıkarmak gerek. Diğer sistemin anakartı yok. Kullanmıyorum. Boş duracağına satışa çıkarıyorum. Ciddi alıcılar ayrıntılı bilgi için mesaj atabilirler.
Not: Satış işlemi İstanbul içinde yüz yüze olacaktır. Kargo vs. almak isteyenler mesaj atmasın. İlgilenilmeyecektir. Elden satılacaktır. Tekliflerinizi mesaj olarak atabilirsiniz.
Not 2: Ürünün 18 ayı aşkın garantisi vardır. Sıfır kutuda sıfır, hiç dokunulmamış stok fan ile verilecektir.
Ürün fotoğrafları:
Not: Satış işlemi İstanbul içinde yüz yüze olacaktır. Kargo vs. almak isteyenler mesaj atmasın. İlgilenilmeyecektir. Elden satılacaktır. Tekliflerinizi mesaj olarak atabilirsiniz.
Not 2: Ürünün 18 ayı aşkın garantisi vardır. Sıfır kutuda sıfır, hiç dokunulmamış stok fan ile verilecektir.
Ürün fotoğrafları:
Son düzenleyen: Moderatör: