FX X6 6350 ve R7 265 Tabanlı Sistem FPS Testi

-Ben zaten oynlara -threads 6 yazarak giriyorum, yani tüm çekirdekleri veriyorum oyuna.
-FX 6350 FX 6300'ün O.C edilmiş hali, OC yapmaya korkuyorum diye aldım.
-Online oyunlarda çuvallamıyorum.
-Sıcaklık yükte en fazla 50'yi görüyor, boşta 30-35

• Online oyunlarda çuvallıyorsunuz dediğim İntel işlemcilere göre düşük performans alıyor AMD işlemciler tek çekirdek performansları kötü olduğu için.
  • Tüm çekirdeklerin kullanımı DX 12 ile gelecek diyorlar. Dediğiniz hakkında bir fikrim yok.
  • Eğer sıcaklıklarınız o kadar iyiyse Overclock'dan korkmanıza gerek yok boşuna para vermemiş olurdunuz.

Bu sistem önerisi değil, sistem alınmış bitmiş onu alsaydın bunu alsaydın diye konuşmaya gerek yok...

O kadar laf ettiniz. Ben yinede cevaplayayım online oyunlarda işlemciye yük binen oyunlarda Wow tarzı oyunlarda genelde İntel işlemcilerin gerisinde kalıyorlar. Farkettiyseniz FX 8320 genelde Single Player oyunlarda İ3 4130'un önünde fakat Online MMO'larda geriye düşüyor.

Genede gayet güzel sistem olmuş o soruyu sormasaydınız ben bunları hayatta yazmazdım. Sırf siz merak ettiniz diye söyleme gereği duydum.

Benim oynadığım CSGO CS Source Chivalry BF3 falan fps 3 haneden aşağı inmiyor Yeni nesil oynadığım pek oyun yok

Size tavsiyem konuyu güncel tutup oyun testlerine devam etmek korsanda olsa arada bir 1-2 test ekleyin ki konu güncelliğini kaybetmesin. Yani genel olarak ilgi çekici oyunları test edin. Birde Videolu veya Screenshot'lu yapın testleri. Bunları yapmanız çok daha iyi olacaktır.

Korsan oyuna karşıyım, Hesap kiralayabilirim 1 günlüğüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…