C++ Kullanacaksan intel senin için daha iyi olacaktır.
Sadece oyun diyor isen bütcene kalmış , iki işlemcide seni üzmez.
Ama ben olsam boşuna am3+ anakarta artık para vermem, çünkü daha işlemci çıkmaz bence. Yalnışım varsa affola.
Z97 bi anakart alır keyfime bakarım. Yeni yeni işlemciler çıktı kısa bir süre önce (örn: 4790k vs...) . ileriye dönük yatırım yapmış olursun.
C++ Kullanacaksan intel senin için daha iyi olacaktır.
Sadece oyun diyor isen bütcene kalmış , iki işlemcide seni üzmez.
Ama ben olsam boşuna am3+ anakarta artık para vermem, çünkü daha işlemci çıkmaz bence. Yalnışım varsa affola.
Z97 bi anakart alır keyfime bakarım. Yeni yeni işlemciler çıktı kısa bir süre önce (örn: 4790k vs...) . ileriye dönük yatırım yapmış olursun.
APU bir sistem alırsam, ben o sistemin geleceğini göremiyorum. Ben şimdi sistem alınca çok uzun yıllar kullanacağım. Ultra, high, low veya very low gibi grafik seviyelerinde 7-8 yıl oynamayı düşünüyorum. Zaten sonrada diz üstü bilgisayar alırım. Umarım isteğimi anlatabilmişimdir.
Cevap verdiğin için teşekkür ederim.
Oyunlar çok çekirdek performansına bakarsa hangisini tercih ederdiniz ? (Render yapmayacağım, İntel O.C olmuyor, oyun için kullanacağım ve nadir de olsa C++ kullanacağım.)
Bir sorum olacaktı, oyunlar genel olarak tek çekirdek performansına mı, yoksa çok çekirdek performansına mı bakıyor ?