FX X8 8350 mi yoksa İntel Core İ5 4590 mı ?

Yanlış bilgilendirme
Bu grafik sorunun tam cevabını veriyor.
bf4_cpu_gpu (1).png

Turbo boost ile kaç ghz olur ? R9 285 Sapphire mi PowerColor mı?
Burda işlemci ile ilgili bulabilirsin. Turbo Boost ile 3.4 Ghz oluyor. Ayrıca ekran kartı konusunda oyum Sapphire'den yana. Çünkü Sapphire kullanıp şikayetçi olan kimse duymadım. Fakat PowerColor da iyi bir markadır sana kalmış. :)

Bu arada sistem oyun içinse benim tavsiyem her zaman işlemciyi biraz aşağıda tutup ekran kartına yoğunlaşman.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler. O sayılar fps mi bu arada :/
Evet FPS. Intel i5 işlemcinin daha geçen yıla kadar i7 işlemcilerle kıyaslanan 8350'ye göre ne kadar iyi olduğunu açıkça gösteriyor. Hep söylüyoruz bütçeniz yetiyorsa her zaman Intel alınmalı diye ama hala AMD kullanan arkadaşlar ısrarla bu işlemcilerin oyunlarda Intel'den daha iyi olduğunu iddia edip duruyorlar. Değil işte, grafikte de açıkça görünüyor.

FX8350 daha iyi.
Değil işte. Bak yukarıda i5 4670 işlemcinin 8350'ye göre çok daha iyi olduğunu gösteren bir grafik yükledim. AMD'nin 8000 serisi hiç bir işlemcisi bırakın Intel'in i7 işlemcilerini, i5 işlemcilerin yanına bile yaklaşamıyor.

4690K o grafikteki i5 işlemciden de biraz daha iyi.

Değil işte. Bak yukarıda i5 4670 işlemcinin 8350'ye göre çok daha iyi olduğunu gösteren bir grafik yükledim. AMD'nin 8000 serisi hiç bir işlemcisi bırakın Intel'in i7 işlemcilerini, i5 işlemcilerin yanına bile yaklaşamıyor.
FX8350 İ5 4590-dan gayet iyi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı