FX X8 8350 ve GTX 750 Ti sistemde darboğaz olur mu?

Ali Talha Turan

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir sistem topladım ve sistem yarın elime ulaşacak ama darboğaz yapar dediler. Sizce yapar mı? Bilgisi olan varsa yanıtlarsa çok sevinirim.

ASUS M5A78L-M/USB3 soket AM3+ Micro ATX AMD 760G anakart

AMD FX X8 8350 AM3+ 4GHz 125W işlemci.

HyperX 8 GB RAM DDR3 1866 MHz

Xigmatek 600W 80+ Bronze güç Kaynağı/PSU​

GTX 750 Ti Dual OC​

Hayır, darboğaz olmaz. GTX 760 ve GTX 770 arasına kadar sorunsuz besleyebiliyor o işlemci. Ama o anakart ile FX 8350 tam sınırda iki donanım. OC gibi işlere girmeye kalkmayın.

Hayır, darboğaz olmaz. GTX 760 ve GTX 770 arasına kadar sorunsuz besleyebiliyor o işlemci. Ama o anakart ile FX 8350 tam sınırda iki donanım. OC gibi işlere girmeye kalkmayın.

Teşekkür ederim. Daha iyi bir anakart önerebilirseniz sevinirim. OC gibi işlerle pek işim olmaz. Sistemimi daha iyi yapacaksa anakart önerebilirsiniz.

Teşekkür ederim. Daha iyi bir anakart önerebilirseniz sevinirim. OC gibi işlerle pek işim olmaz. Sistemimi daha iyi yapacaksa anakart önerebilirsiniz.
Bu güzel bi' anakart. 8300'lü sistemimde kullanmıştım.

Bu güzel bi' anakart. 8300'lü sistemimde kullanmıştım.

Maalesef, hiçbir yerde bulamadım linkteki anakartı.

OC yapmayacaksanız sorun çıkartmayacaktır ama 8350 ile kullandığım M5A97 R2.0 modeliydi. Gayet uyumlu bir ikili olduklarını söyleyebilirim. Tabi bütçenize bağlı olarak daha yeni nesil/yeni üretimli olan Asus 970 Gaming Aura veya MSI 970 Gaming modellerine de bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı