FX - X8 8350 vs Intel i5 4670

Oyunu oynatacak olan işlemci değil ekran kartıdır. 8350 alarak kalan parayı ekran kartına yatır. Eğer ki ekran kartın varsa i5 al. Ama tercihim amd olur.
Oyunu ekran kartının oynattığını biliyorum. İlk başta 8350 alacaktım fakat i5 renderda daha iyi dediler. Ekran kartı daha almadım. Overclock yapmayacagım. i7 pahalı geliyor i7lerin ucuzundan mı alsam i5 leri 4670 mi yoksa yeni çıkan 4690 mı alsam? İşlemci 3 yıl beni goturmeli. Render ve oyunda kullanacagım. Oyun videosu çekip renderlayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu ekran kartının oynattığını biliyorum. İlk başta 8350 alacaktım fakat i5 renderda daha iyi dediler. Ekran kartı daha almadım. Overclock yapmayacagım. i7 pahalı geliyor i7lerin ucuzundan mı alsam i5 leri 4670 mi yoksa yeni çıkan 4690 mı alsam? İşlemci 3 yıl beni goturmeli. Render ve oyunda kullanacagım. Oyun videosu çekip renderlayacağım.
3 yıl yetsin istiyorsan 8350 derim kesinlikle 3 yıl fazlasıyla idare eder ayrıca O.C yapmana gerek kalmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı