FX X8 9370 sistem toplama

Ben şu amd nin ghz sine biraz aşık oldum sanırım. Sanki 800 tl intel'e vermektense 600 tl ye en son amd almak daha mantıklı gibi. Bu arada ana kart olayına dönersek formula almama gerek yok mu gerçekten? 2 sene sonra değişmek zorunda kalmak istemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 4770K kullanıyorum. TurboBoost teknolojisi ile yük bindiği zaman otomatik olarak 3.9 oluyor. Biosdan OC yaptım yük bindiği an otomatik olarak 4.0 ghz oluyor. Bunu 4.5 gibi değerlerde yapabilirim ama mavi ekransız yapmak zor iş ve tabi ki güzel bir soğutma gerek.

İşte bende bundan bahsediyorum oc yapmadan 5 ghz ye amd ile çıkabiliyorsak kasmanın manası ne:D AMD nin hızı beni çok cezbediyor karşı koyamıyorum:)

Ekran kartı ve işlemci uyumu diye bir şey var mıdır arkadaşlar bu arada?

O zaman bana bütün oyunları ultrada oynayacağım hiç düşürmeden ama kasma görmeyeceğim. İşlemci ana kart ve ekran kartı zaten diğer şeyleri vermiş arkadaşlar sağ olsun oradan değerlendireceğim. Artık şekil alsın bu sistem sabırsızlanıyorum. Kararsızlık çok kötü.

Bu arada bu sistem bir intel birde amd için olursa sevinirim fiyat farkını merak ediyorum.

Ya hala neyi karar veremediniz ben anlamadım ki? FX-9370 işlemcisi oyun işlemcisi değil ki? Sen niye işlemcinin hızına bakıyorsun?
FX-9370 220W güç tüketiyor. Oyunlarda hiçbir katkı sağlamıyor adam gibi. Tek sorunu ısınması ve elektrik faturalarına yapacağı katkı, daha da bir şey yok. i5-4670k + Z97 Gaming 3 ikilisi muhteşem, artık inanın şuna.

Önerdiğim sistemin dışına çıkma, AMD'de düşünme bu bütçede. AM3+ platformu ölmek üzere, anlayın artık. Eskidi.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı