FX X8 9590 sisteme PSU önerisi

16 GB ram ile de arkana bakmana gerek kalmaz dostum. GTX 780 Ti bulunan bir sistem toplayabiliriz.
Sıkıntı ram değil dediğim gibi psu konusunda ne almam gerektiğine karar veremedim. Ram 16 olsun hiç sıkıntı yok ekran kartı konusunda 780 diyorsun anladığım kadarıyla bende 760 ı sli yapmayı düşünmüştüm hangisi daha iyi olur peki?

İ7 4790K
MSI Z97 Gaming 7
Corsair 400R
Corsair 2X4 1600 Mhz CL9
Samsung EVO 120 GB SSD(x2)
1 TB Cavier Black
EVGA GTX 780 Ti SC

Fiyatlarına bakmadım ama ortalama senin bütçene denk gelecektir. Soğutucuyu başka arkadaşlar önerebilirler benim pek fazla bilgim yok . Bir de @Silinen üye 'nin tavsiyesini al.

Amd toplamak istiyordum ya uğraşmışsın teşekkür ederim.

O fiyata neden AMD ? Intel çok daha kaliteli sonuçlar veriyor.
İlk kez amd kullanmayı düşündüm daha önce de hiç kullanmadım biraz meraktan OC olayınada girmeyi planladığım için amd ler oc ye daha yatkınmış birazda ondan (çoğu forumda ve msjlarda böyle gördüğüm için).

@Umut Byr arkadaşımızın söylediği gibi. Bence de 780 ti almalısın. RAM çok yüksek :) 16 GB bile bana soracak olursan önümüzdeki 8 yıl boyunca yetecektir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı