FX6100+Anakart+RAM ne kadar eder?

Arkadaşlar elimde yeni parçalar almak için satmayı düşündüğüm hepsi tertemiz 3 parça var.
Şöyle ki;
İşlemci: AMD FX-6100 AM3+, kutusu garantisi ne durumda bilmiyorum.
Anakart: ASUS M5A78L-M LX3 yine kutu ve garanti durumu belirsiz.
RAM: Kingston 8 GB DDR3 2 adet. RAM'lerin bir tanesinin kutusu duruyor.

Bunları satmak istesem ne kadar bir fiyata koymalıyım?

500₺-550₺ arası gideri var. Üstüne satmaya çalışırsanız da bir tane işine yaracağını düşünen birisini bulmanız lazım. FX pişmanlık serisidir ve alıcı bulması da zordur.

Okul bilgisayarı olarak toplanmış bir bilgisayardı bu, yani üzerinde hiç zorlayacak, yoracak işlem yapılmamış. İşlemcisi şimdiye kadar 5-6 kere oyun oynadığımdan dolayı ısınmış yani kısaca sıfırdan çok az farklı bir sistem. Yine de bu fiyat bandında mı kalır?

Evet, ne yazık ki dedikleriniz hiçbir fiyat yükseltme eylemi değil. Sonuçta yine de eski ve güçsüz bir sistem.

Evet, ne yazık ki dedikleriniz hiçbir fiyat yükseltme eylemi değil. Sonuçta yine de eski ve güçsüz bir sistem.

Dostum çok ölü rakam verdin bana ya (

Şu RAMden iki tane var ama bak iyi düşün böyle ışıklı mışıklı bol cigolayt falan

R7 240'ı 400 liradan satışa çıkarıyorlar, sen aklına esen fiyata koy. Memlekette cahil çok...

FX 6100 değil de 8350 olsa fiyatı 1100 gibi satardınız fazla bilgisi olmayan birine ama bu parcalar Max 700.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…