FX6100 - GTX 750 Ti sistem açılmıyor

Daha fazla  
Merhaba yeni bilgisayar siparişi verdim ve şu an eski bilgisayarım eskisi gibi çalışmıyor, o gelene kadar takılmak istiyorum fakat açamıyorum bile. Soruna gelecek olursak bilgisayarım bir süre sonra kendini kapıyor ve geri açılmıyor, açmak için güç kablosunu 2 3 kere art arda çıkar tak yapmam gerekiyor. Bu sorun 1 haftadır var ve dün düzelmişti istediğimi yapabiliyordum. Bilgisayarda saatlerce oynadım fakat bugün yine aynı sorunu alıyorum, bilgisayarı açsam bile bir süre sonra bir şey yapmasam da kapanıyor.
İşlemcim FX6100.
Ana kartım ASUS M5A78L-M LX3.
Ekran kartım 750 Ti.
RAM Kingston 8 GB 2X.
Maalesef PSU'nun durumunu bilmiyorum, bilgisayar açılmadığı için aklımdakileri yazdım.

Statik elektrikten olabilir mi acaba çünkü şu an 10 dk dır kapanmadı açarken tuşa basılı tuttum uzun süre.

Arkadaşlar sanırım elektriklenmeden kaynaklı çünkü kapandığında tuşu kapayıp basılı tuttuğumda açılıyor nasıl düzeltebilirim?

Kapanıyor demişsiniz bilgisayar direk kapanıyorsa güç kaynağında sıkıntı vardır ama sadece ekran kapanırsa RAM'lerinizde temassızlık olabilir ekran kartında sıkıntı olup olmadığını öğrenmek isterseniz işlemcinin kendi ekran kartı varsa HDMI kablosunu anakarttaki HDMI yerine takın, umarım sorununuza cevap bulabilmişimdir.

Merhaba bende öyle düşünüyorum fakat oyuna girmediğimde daha uzun süre açık kalıyor oyunu açtığım an kapanıyor şu an düzeldi gibi biliyorum ki 2 3 saate aynı sorun yine başlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…