FX6100 İşlemcili Sisteme RX580 Alınır mı?

tutaryunus

Kilopat
Daha fazla  
İyi geceler öncelikle. HD7870 ekran kartım bozuldu ve RX580 4GB almak istiyorum. Darboğaz yapacağını biliyorum. Belki %40'larda kullanacağım GPU'yu ama 2-3 yıl sonra GPU hariç sistem yenilemeyi düşünüyorum. Sizce yapayım mı, önerileriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
2-3 yıl sonraki yenilemede eski bir kartınız olacağına, zamanı geldiğinde daha iyi bir kart almakta fayda var. İdare edecek şekilde ikinci el bir kart alabilirsiniz. GTX 750 Ti veya GT 1030 gibi.

2-3 yıl sonraki yenilemede eski bir kartınız olacağına, zamanı geldiğinde daha iyi bir kart almakta fayda var. İdare edecek şekilde ikinci el bir kart alabilirsiniz. GTX 750 Ti veya GT 1030 gibi.
Sağolun yorumunuz için ama ilerki yenilemede ekran kartı yenilemeyi düşünmüyorum , bilgisayarıda photoshop odaklı kullanıyorum ama tabiki oyunda oynıyacağım . Bu kartı alırsam ileride örnek veriyorum 2 yıl sonra ddr4 ryzenli bi sisteme geçicem ama ekran kartım bu olarak kalıcak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı