FX6300 1050 Ti sistemde Valorant düşük FPS

FOCUSTR

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba öncelikle. Problemim Valorant'ta beklediğimden çok daha düşük FPS alıyorum herhangi bir maçta FPS 75-80 üstüne çıkmıyor Spike bölgeleri ve çatışmalarda 55 civarlarına kadar düşüyor. Ve iyice sıkılmaya başladım bu durumdan işlemcim iyi bir işlemci değil evet ama bu FPS'leri verecek bir işlemci de olduğunu düşünmüyorum. İşlemci kullanımı arkada hiçbir program çalıştırmadan 90 hatta 100 seviyelerine yükseliyor problem ne olabilir bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Sistem özellikleri:
  • AMD FX-6300 3.5GHz soket AM3+ işlemci
  • MSI GeForce GTX1050 Ti 4 GB
  • 4x4 HyperX ve G.Skill 1333MHz RAM.
  • MSI990XA-GD55 anakart.
  • 240GB Gigabyte SSD.
  • WD 500GB hard disk bulunmakta

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba öncelikle. Problemim Valorant'ta beklediğimden çok daha düşük FPS alıyorum herhangi bir maçta FPS 75-80 üstüne çıkmıyor spike bölgeleri ve çatışmalarda 55 civarlarına kadar düşüyor. Ve iyice sıkılmaya başladım bu durumdan işlemcim iyi bir işlemci değil evet ama bu FPS'leri verecek bir işlemci de olduğunu düşünmüyorum. İşlemci kullanımı arkada hiçbir program çalıştırmadan 90 hatta 100 seviyelerine yükseliyor problem ne olabilir bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Sistem özellikleri:
  • AMD FX-6300 3.5GHz soket AM3+ işlemci.
  • MSI GeForce GTX1050 Ti 4 GB.
  • MSI990XA-GD55 anakart.
  • 240GB Gigabyte SSD.

Aynısını yaşıyorum.

Sürücülerinizi kurdunuz mu? Ayrıca aşırı derece darboğaz var 90 FPS görüyorsanız şükredin en kısa zamanda işlemci değiştirin.

Herkese merhaba öncelikle. Problemim Valorant'ta beklediğimden çok daha düşük FPS alıyorum herhangi bir maçta FPS 75-80 üstüne çıkmıyor Spike bölgeleri ve çatışmalarda 55 civarlarına kadar düşüyor. Ve iyice sıkılmaya başladım bu durumdan işlemcim iyi bir işlemci değil evet ama bu FPS'leri verecek bir işlemci de olduğunu düşünmüyorum. İşlemci kullanımı arkada hiçbir program çalıştırmadan 90 hatta 100 seviyelerine yükseliyor problem ne olabilir bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Sistem özellikleri:
  • MSI990XA-GD55 anakart.
  • 240GB Gigabyte SSD.
Valorant işlemci bazlı bir oyun bu yüzden olabilir evet 1050ti ınız olabilir fakat artık 5 yıllık bir gpu nuz var ve valorant yeni çıkan bir oyun

AMD Ryzen 3 1200
önerlilen işlemci bu cpu nuzu değiştirmek zorunda olabilirisiniz.

Bu arada kaç gb ram iniz var ve frekans değeri nedir?

Sistem özellikleri:
  • MSI990XA-GD55 anakart.
  • 240GB Gigabyte SSD.

CPU nuz büyük ihtimal GPU nuzu beslemiyor sorun bu olabilir.

Artı -1 Eksi
Valorant işlemci bazlı bir oyun bu yüzden olabilir evet 1050 Ti ınız olabilir fakat artık 5 yıllık bir GPU nuz var ve Valorant yeni çıkan bir oyun

AMD Ryzen 3 1200
Önerlilen işlemci bu CPU nuzu değiştirmek zorunda olabilirisiniz.

Bu arada kaç GB RAM'iniz var ve frekans değeri nedir?

CPU nuz büyük ihtimal GPU nuzu beslemiyor sorun bu olabilir.

Bende farkındayım işlemci ağırlıklı bir oyun ekran kartı %30 civarlarında kullanılırken işlemci % 90 ama ETS 2 DE işlemci %60 %90 kullanılıyor
Darboğaz işte.

Oyundan oyuna evet yapıyorr ama emin değilim

Bende farkındayım işlemci ağırlıklı bir oyun ekran kartı %30 civarlarında kullanılırken işlemci % 90 ama ETS 2 de işlemci %60 %90 kullanılıyor.

Oyundan oyuna evet yapıyorr ama emin değilim.

Çünkü ETS 2'nin grafikleri daha yüksek ve işlemci değil ekran kartını daha çok kullanan bir oyun.

Sürücülerinizi kurdunuz mu? Ayrıca aşırı derece darboğaz var 90 FPS görüyorsanız şükredin en kısa zamanda işlemci değiştirin.

Evet sürücülerde bir problem yok
Çünkü ETS 2'nin grafikleri daha yüksek ve işlemci değil ekran kartını daha çok kullanan bir oyun.
anladım peki 150-200 arası fps ryzen5 1600 verebilirmi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı