Satılık FX6300+ASUS M5A97 R2.0+8x2 G.Skill Ripjaws X 1600MHz CL9

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Makaleler
15
Arkadaşlar fiyat almaya geldim. Şu anda insanların DDR4'e geçememesi ve DDR3 piyasasının hareketlenmesinden kaynaklı olabilecek en pahalıya satmam gerekiyor. Yeniden parça alacağımdan ve işte çalışmadığımdan gelir akışım yok.

-İşlemciyi kule tipi ile kullandığımdan 50 dereceyi bile hiçbir oyunda geçmez. Şu an kış aylarında kaliteli macunla R6'da bile 45 derecede geziyor. Yani bu yüzden genleşmesi en az olanlardan birisi.
-Belleklerin bir tanesini 2 yıl sonra aldım. O yüzden 2 tane ambalaj var.
-İşlemcinin stok soğutucusunu da vereceğim.
-Anakartın kutusu tamdır. Arka aynası da vardır.

Ankara içi elden teslim önceliğimdir.

Anakart işlemci RAM soğutucu şeklinde 2500-4000 arası fiyat biçebilirsiniz belki alan olur bilemeyiz.

Anakart işlemci RAM soğutucu şeklinde 2500-4000 arası fiyat biçebilirsiniz belki alan olur bilemeyiz.
Soğutucu için 3D yazıcıdan AM4 aparat yaptırırsam satmam ama yaptıramazsam onu da ilana koyarım.

Bu arada soğutucu olmadan 2000 net yapıyor Sahibinden'den satılan ilanlarla aynı paraya. Ama 3 parça halinde 2500'ü geçmez.

Arkadaşlar fiyat almaya geldim. Şu anda insanların DDR4'e geçememesi ve DDR3 piyasasının hareketlenmesinden kaynaklı olabilecek en pahalıya satmam gerekiyor. Yeniden parça alacağımdan ve işte çalışmadığımdan gelir akışım yok.

-İşlemciyi kule tipi ile kullandığımdan 50 dereceyi bile hiçbir oyunda geçmez. Şu an kış aylarında kaliteli macunla R6'da bile 45 derecede geziyor. Yani bu yüzden genleşmesi en az olanlardan birisi.
-Belleklerin bir tanesini 2 yıl sonra aldım. O yüzden 2 tane ambalaj var.
-İşlemcinin stok soğutucusunu da vereceğim.
-Anakartın kutusu tamdır. Arka aynası da vardır.

Ankara içi elden teslim önceliğimdir.
1200TL?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı