FX6300, GTX770 ve RC-K380 Sistem Toplama

ILeGenD

Kilopat
Katılım
27 Nisan 2014
Mesajlar
236
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler arkadaşlar öncelikle şöyle bir sorum olucak vatan computer'e geri iade edilen ürünler tekrar kutuya koyulup açılmamış gibi satılıyormu? Dün ManyakWolfMan adlı üye bir konu açmıştı bunun ile ilgili böyle bir şey olması mümkünmü ? İade edilen bir ürün paketlenip tekrar satışa çıkarılırmı 1.el diye.(Geri İade Edilen Ürünlere Ne oluyor ? | Technopat Sosyal

İkinci olarak karne indirimi %40 olucak diye söylentiler çıktı. Geçen sene böyle bir uygulama yapılmışmıydı ? %40 indirim ve tüm ürünler içinmi geçerli mi? Eğer ki olursa bu indirim. Karne indirimi 1 günlük mü olur tahminen yoksa 2-3 gün haftasonu indirimi gibi uzatırlar mı?

Son olarak şu sistemi almayı düşünüyorum eksisi var mı ? Darboğaz yaşarmıyım fx6300 + msi gtx 770'te:
Sistem şu:

Adsız.png


Öncelikle bu sistemi alıp üzerine şu parçaları ekleyeceğim. Çok uzun bir süre sonra işlemci soğutucusunu para bulduğumda alacağım 2sinden birini. Stok fan ile 1ay idare edebilir miyim f/p oyunları oynayacağımı düşünürsek?

Devam edecek olursak sonuncu olarak : Kasa power supply'ı %85 verimlilik ile çalışıyor diye yorumlar var. Kasa yorumlarında gittigidiyordanda baktığımda kasanın %85 verimli bir psusu olduğu yazıyordu ki ne kadar doğru bilemem. Bulabilirmisiniz power supply'ının verimliliğini 600w üzerinden ne kadar güç verecek ? @Silinen üye

K380 yerine ZalmanZ3+CorsairVs650 alırsam bu benim için yararlı olurmu? k380 yetecekmidir yoksa bu sisteme %100 yükteyken..

Bu sefer gerçekten sonuncu olarak minumum psu değeri 443 watt olarak gösterildi maximum ne olucak peki ? Ekran kartı bölümünde No dediği bölüm nedir ? GB'ı olarak düşündüm bir an ama arttırdıkça o kadar çok artıyorki güç tüketimi.. Ek PCI Express kartından bir bölümü işaretlemem gerekiyor mu ? Ve Harici Aygıtlar : 1394 nedir :D

İyi günler bol bol iş çıktı size teşekkürler...

cs5.png


(Yazım hatalarım için özür dilerim, haftalardır içimde biriken tüm konuları döktüğüm için çok uzun bir konu oldu.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim cevap veremeyeceğim ama bir tavsiye vereceğim. Bu kadar uzun uzun yazarsan cevap alman zorlaşır kısa ve öz sor soracağını.
 
  • İade edilen ürün sağlam ise ve kutu içeriği tam ise tabii ki tekrar satışa çıkacak.
  • Sen bütçeni %30'a göre ayarla. Sonra sistemi sürekli değiştirmek zorunda kalırsın
  • Sistemde bir sorun göremedim
  • Stok fanla işlemci yanmıyor. Tabii ki idare edersin.
  • 600W güç üzerinden 600W güç verecek. Sistem ne kadar harcayacak diye soruyorsan 300 Watt'a kadar çıkabilir.
  • 600W yeter o sisteme
  • 1394 Firewire arabirimidir.
@ILeGenD
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı