FX6300 İşlemci O.C yapılmalı mı?

eno2233

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar FX6300 işlemcim var Msi Kombustor programıyla CPU burn yaptım %100 kullandı baya bir süre 53 dereceyi geçmedi. Üstüne bide ekran kartı testini de başlattım kasa ısısını arttırmak için sonuç yine aynı stok fan takılı acaba overclock yapsam mı? Yaparsam kaç yapayım?

Ekran kartımda Msi R9 380 4Gb core 1100 MHz memory 1600 MHz overclock ile kullanıyorum isteyen olursa diye ayarlarının ekran görüntüsünü aldım.

Yeni: Arkadaşlar CPU çarpanını x19 yaptım 4.085GHz oldu test yapıyorum şu anda max. sıcaklık değeri 58. İyi mi? Ben baya şaşkınım şu anda birkaç programla baktım hepsinde stabil aynı sıcaklık değeri daha da yükseltsem mi? Prime95'le de test ettim onda da aynı değere çıkıyor sıcaklık daha fazla yükselmiyor. Bir de fan çok ses çıkarmıyor zorlanıyor gibi bir hali yok stok fan olmasına rağmen normal ses veriyor rahatsız etmiyor.
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı