80-90 FPS arası alırsın orta ayarlarda.CS:GO 2 indirmeyi düşünüyorumda acaba şu işten anlayan ve herkes farklı cevap vermesin, bilen 1 kişi yazsın. CS:GO 2 FX 6300 + AMD RX 570 8 GB Sapphire Nitro kaç FPS verir güzel oynanır mı?
CS:GO 2 indirmeyi düşünüyorumda acaba şu işten anlayan ve herkes farklı cevap vermesin, bilen 1 kişi yazsın. CS:GO 2 FX 6300 + AMD RX 570 8 GB Sapphire Nitro kaç FPS verir güzel oynanır mı?
dusuk ayarlarda120 ustu oynarsin.
OynatırCS:GO 2 indirmeyi düşünüyorumda acaba şu işten anlayan ve herkes farklı cevap vermesin, bilen 1 kişi yazsın. CS:GO 2 FX 6300 + AMD RX 570 8 GB Sapphire Nitro kaç FPS verir güzel oynanır mı?
CS:GO 2 indirmeyi düşünüyorumda acaba şu işten anlayan ve herkes farklı cevap vermesin, bilen 1 kişi yazsın. CS:GO 2 FX 6300 + AMD RX 570 8 GB Sapphire Nitro kaç FPS verir güzel oynanır mı?
12RAM 8 ise oynayamazsın çok drop yersin.
Teşekkür ederim arkadaşlar.
12.
tamamdır çok teşekkür ederim12 yeterli olur ben 8 ile oynayamıyorum aşağıdaki sistemim ile orta ayarlara çekince drop yemeye başlıyorum.
hangi osCS:GO 2 indirmeyi düşünüyorumda acaba şu işten anlayan ve herkes farklı cevap vermesin, bilen 1 kişi yazsın. CS:GO 2 FX 6300 + AMD RX 570 8 GB Sapphire Nitro kaç FPS verir güzel oynanır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.