FX6300 ve GTX 760 Sistem Toplama

Kardeş benimde bütçem sınırlı Asus R 2.0 yerine MSI 970A-G46 alcam.Berat Fatih'in önerdiği Aoc 21.5 E2270Swn almayı düşünüyorum bir problem çıkarmı özellikle anakartta ?
Dalgalanma falan yok arkadaşım da kullanıyor, bilenler yorum yapsın. ;)

Gözümle gördüm diyorum. Hatta GTA IV ve Hitman oynadık. İnternetten duyduğunuz ve görmediğiniz şeylerle yorum yapmayın derim. ;)
İnternet'ten çok duydum ama kendi GTX 760'ım lada 2 monitörde de gördüm dalgalanma. Ancak 2 monitörde baya eskiydi. Benim ki 6 senelik filan. Yeni monitörlerde yapmama olasılığı nedir?

İnternet'ten çok duydum ama kendi GTX 760'ım lada 2 monitörde de gördüm dalgalanma. Ancak 2 monitörde baya eskiydi. Benim ki 6 senelik filan. Yeni monitörlerde yapmama olasılığı nedir?
İşte hocam, yeni monitörlerde yok diye biliyorum. Olsa da hepsinde yoktur. Çünkü bizzat kullandım.

Görüntü kalitesi nasıl peki dostum beğendin mi kalitesini falan ?
Gayet güzel. Zaten 1080p ekran. Eğer olur da dalgalanma olursa iade eder veya değiştirirsin. Ben kullandım, sorunu yoktu.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı