FX6300 ve M5A97 R2.0 sisteme 150 TL'ye kadar CPU soğutucu tavsiyesi

Slenderman07

Hectopat
Yer
Bucak/Burdur
Daha fazla  
Meslek
Muhasebe
Arkadaşlar merhaba. Fx6300, m5a97 R2.0, TT 500W PSU kullanıcısıyım. Genellikle oyun için kullanıyorum. 150 TL'ye kadar bütçem var. Mantojı kolay ve verimli bir soğutucu almak istiyorum. Özellikle pc bileşenleri ve markalar hakkında yeni yeni bilgi sahibiyim o yüzden tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir de benim kasa toplanalı 20 gün falan oldu. Yeni soğutucu montajı yaparken önceki termal macunu yenilemek gerekir mi? Yenilemek gerekirse nasıl temizlenir?

Şimdi baktım Hyper 212 yükseklik 159MM benim Thermaltake Versa ii Kasa da 155MM e kadar uyumlu.Muadili başka bir soğutucu hangisi olabilir?

O zaman Cooler Master Vortex plus ve Blizzard T2 mini var. Ben I3 4130 işlemcimde Blizzard T2 mini kullanıyorum. Oyun oynarken 40 dereceyi geçmiyor. Vortex plus'da biraz low profile soğutucu gibi. Ama 4 ısı borusu var ve bayada iyi f/p canavarı.

Hocam Cooler Master Hyper T4'ün M5A97 R2.0 uyumluluğu nedir?Ram slotlarını kapatır mı ya da mosfet soğutucusunu

Son düzenleme:
Hocam Cooler Master Hyper T4'ün M5A97 R2.0 uyumluluğu nedir?Ram slotlarını kapatır mı ya da mosfet soğutucusunu

Aynı anakart ile soğutucu kullanıyorum. Soğutucu 2 tane ram slotunu kapatıyor fakat ramlerim fazla yüksek olmadığı için bir sorun olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…