FX6300 ve M5A97 R2.0 sisteme 150 TL'ye kadar CPU soğutucu tavsiyesi

Ben zaten en başta yanlışımı yaptım anakart ve kasa seçimimle artık bir süre idare edicez.Sıvı soğutma şimdilik uzak.O.C şimdilerde uğraşmıyorum.RAM'de soğutma modulü yok.

@SEFAT180 Hyper T4 almayı düşünüyorum.Ölçüler resimdeki gibi.
T4_line_draft_600.jpg

Yardımlarınız için herkese ayrı ayrı teşekkürler.Bugün sipariş edicem montajdan sonra değişiklikleri yayınlarım. :)

Ben baktım az önce t4 de bulunan katlar daha az hyper 212x'nın fanları aynı sanırsam.
Cooler Master Hyper T4 Test and Review
Burda karşılaştırmalar var biraz bak ben kullanıyorum çok iyi Hyper 212x. Ama overclock yapıyağım diyosan, Hyper 212x'dir. yapmıycam diyosan t4 de alabilisin ama benim kararım Hyper 212xx yada evosudur overclockta sooğutmada 1 derce hayati önem taşır
HYPER_T4.png

34-big-coolermaster-hyper-412s-hyper-212x.jpg

Benim tek ram slotumu kaplıyor tabi sen onun yönünü değiştirirsen sende sorun yapmayacaktır.
Karar senin.

Benim ram LowProfile tek modül.Dün akşam Isparta/Vatan Şubesinden aldım T4'ü.Reyon görevlisi 212x'i de tavsiye etmişti.Ama artık kafam T4 de idi. :) Montajı yapmadım henüz yılbaşı tatili ama biz işimizin başındayız.Napalım artık 2 slot birden gidecek herhalde.Hem GPU yönünde hem de ram slotları yönünde montaj yapılabiliyor mu?

T4 kasaya paralel olacak galiba.Stock fan yataklarına takılacak anladığım kadarıyla.Fan yukarıya mı monte edilecek yoksa aşağı ekran kartı tarafına mı?

Benim sistem attığım resimdeki gibi ram'lere bakıyor ama istersen sen ekran kartına çevirebiliyorsun benim HYPER 212X'de

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı