Overclock u catalist centerdanda yapabiliyorum, yük altında 75-80 dereceye ulaşıyor hiç gerek yok benceEVGA Precision X. Cpu gösteriyor mu bilmiyorum ama GPU'nun her şeyini gösteriyor hatta OC bile yapabilirsin.
Abi bence overclockla hiç uğraşma. Kartın sınırlarını zorlamaya hiç gerek yok bence hem overclock ile kartın ömrü de azalıyor hatta yanabilir bile. Zaten seninki canavar maşallah.Overclock u catalist centerdanda yapabiliyorum, yük altında 75-80 dereceye ulaşıyor hiç gerek yok benceProgramı deneyeceğim.
Aynen öyle performans yetmiyorsa ayarları düşür hiç gerek yok yapmaya, yazın yapılcak bir şey değil zaten. EyvallahAbi bence overclockla hiç uğraşma. Kartın sınırlarını zorlamaya hiç gerek yok bence hem overclock ile kartın ömrü de azalıyor hatta yanabilir bile. Zaten seninki canavar maşallah.
İndirdim fakat ayarı varmış sanırım video veya bir anlatım linki atarsanız sevinirim.Msi afterburner indirebilirsin. Ram,Cpu,Gpu,FPS gösteriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.