Hocam emin olun karti tam verimle kullanamayacaksiniz. Ama ileriye donuk olarak alip kullanabilirsiniz islemciyi guncellediginizde ekran kartina takilmazsiniz. Belki directx12 ile birlikte ekran karti daha buyuk rol aldiginda yine isinize yarayacaktir. Ama sonuc olarak bu islemci darnogazyaratir.
Sana özelden mesaj atmayı denedim ancak bulamadım. Buradan yazayım dedim. Aşağıda bendeki PSU resmini görebilirsin. Sence bu psu ile GTX750Ti çalışır mı ?
Üzerinde yazan değerleri verirse ek güç girişi olmayan bir GTX 750 Tİ çalışır, fakat Belson bana pek üzerinde yazanı verecek bir PSU gibi gelmedi. Sitem güvenliği için iyi bir PSU almanı öneririm. Yetmediğinde belki reset atar belki de bileşenler zarar görür PSU yüzünden. Ben şu PSU'da çalıştırdım diyenler çok. Onlar şanslı olanlar.
Üzerinde yazan değerleri verirse ek güç girişi olmayan bir GTX 750 Tİ çalışır, fakat Belson bana pek üzerinde yazanı verecek bir PSU gibi gelmedi. Sitem güvenliği için iyi bir PSU almanı öneririm. Yetmediğinde belki reset atar belki de bileşenler zarar görür PSU yüzünden. Ben şu PSU'da çalıştırdım diyenler çok. Onlar şanslı olanlar.