FX8150 ve GTX970 Darboğaz Yaratır mı?

Afacan Dennis

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartım R7 265 yalnız memnun değilim. Sistemimi de yazayım;
  • 8150 3.6
  • M5a97 r2.0
  • 16 GB 1600 RAM
  • CX600 Corsair Bronze
  • Monitör Philips 273 elh 1 ms 27 inc
Arkadaşlar ekran kartı olarak GTX970'i düşünüyorum olur mu, ne dersiniz? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam emin olun karti tam verimle kullanamayacaksiniz. Ama ileriye donuk olarak alip kullanabilirsiniz islemciyi guncellediginizde ekran kartina takilmazsiniz. Belki directx12 ile birlikte ekran karti daha buyuk rol aldiginda yine isinize yarayacaktir. Ama sonuc olarak bu islemci darnogazyaratir.

@JaroxJamaica benzer bir ikili kullanıyordu ve memnun değildi diye hatırlıyorum.
Sana özelden mesaj atmayı denedim ancak bulamadım. Buradan yazayım dedim. Aşağıda bendeki PSU resmini görebilirsin. Sence bu psu ile GTX750Ti çalışır mı ?

Dosya Ekleri

• 20150622_152538.jpg
    20150622_152538.jpg
    338,6 KB · Görüntüleme: 236
Üzerinde yazan değerleri verirse ek güç girişi olmayan bir GTX 750 Tİ çalışır, fakat Belson bana pek üzerinde yazanı verecek bir PSU gibi gelmedi. Sitem güvenliği için iyi bir PSU almanı öneririm. Yetmediğinde belki reset atar belki de bileşenler zarar görür PSU yüzünden. Ben şu PSU'da çalıştırdım diyenler çok. Onlar şanslı olanlar.

Üzerinde yazan değerleri verirse ek güç girişi olmayan bir GTX 750 Tİ çalışır, fakat Belson bana pek üzerinde yazanı verecek bir PSU gibi gelmedi. Sitem güvenliği için iyi bir PSU almanı öneririm. Yetmediğinde belki reset atar belki de bileşenler zarar görür PSU yüzünden. Ben şu PSU'da çalıştırdım diyenler çok. Onlar şanslı olanlar.
Ek güç girişi olmayan bir GTX 750 Tİ nasıl anlayabilirim. Şu modeli almayı düşünüyorum:

Asus GTX750 Ti STRIX OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı