FX8300 fan önerisi

Saddolian

Kilopat
Dostlar 2017 Temmuz ayında istediğim PC'yi mağazaya söylemiştim. Mağaza adını vermiyorum sıkıntı olur diye. Kısacası istediğim PC 1050Ti'lı Intel işlemcili bir sistemdi. Ama adamlar annemi ikna ederek FX8300 RX460' lı bir sistem kurdular. İyi hiç yoktan iyidir ama FX8300'ün berbat bir sesi var. Geceleri oyun oynayamıyorum kasa desen dokunamazsın alev alıyor neredeyse. Öğrenci olduğumdan elimde para da yok. Dolarda almış başını gidiyor. Bunun için güzel bütçe dostu bir fan önerebilir misiniz? Eve misafir geliyor utanıyorum PC'yi açmaya boşta bile çok ses çıkarıyor. Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı işlemciyi kullanıyorum stok fan ile 4.2ghz çıkarttım,odaya inen bir helikopter gibi ses çıkartıyor stock fan,bu sebeble düzgün bir soğutucuya ihtiyaç duydum epey araştırdım hem soğutması hemde soğutucunun montajının kolay olması benim için önemliydi Deep Cool Gammaxx 300 siparişi verdim 133TL gibi bir fiyat,,gayet sessiz ve performansı iyi olan bir ürün kesinlikle tavsiye ederim.

İki gün önce Dark Freezer X94 modelini aldım takması biraz zor oldu. Çift fana sahip olduğu için biraz büyük geldi ramlere değil sığmıyordu bende ters çevirdim. Şuan memnunum 55-56 derecede oynadığım oyunu 44 derecede oynuyorum. İşlemci stok ayarlarda oc falan yok. 120 liraya aldım. Performansından şimdilik memnunum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı