Kahve dökülen Monster laptop servise verilmeli mi?

lunge

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Monster laptop kapalı bir halde masamda dururken masaya kahve döktüm ve kahve laptopun alt kısmına yayıldı elimden geldiğince çabuk aldım dışını kuruladım ve o şekilde bıraktım bir süre beklemeyi düşünüyorum, sizce içeriden sıkıntı çıkarabilir mi? Teknik desteğe götürmeli miyim açmadan? Kendim içini açıp bakmayı denemedim daha kötü olabilir diye.

Arkadaşlar Monster laptop kapalı bir halde masamda dururken masaya kahve döktüm ve kahve laptopun alt kısmına yayıldı elimden geldiğince çabuk aldım dışını kuruladım ve o şekilde bıraktım bir süre beklemeyi düşünüyorum, sizce içeriden sıkıntı çıkarabilir mi? Teknik desteğe götürmeli miyim açmadan? Kendim içini açıp bakmayı denemedim daha kötü olabilir diye.

Laptop kapalıysa zaten altında ki yükseltici padler sayesinde zemine 0 durmuyor bir sürahi kahve dökmediyden bir şey olmaz.

Laptop kapalıysa zaten altında ki yükseltici padler sayesinde zemine 0 durmuyor bir sürahi kahve dökmediyden bir şey olmaz.

Laptopun bayağı yakınında bir bardak kahve döküldü, açıkçası kahve biraz yoğun olduğu için ve yükseltici padlere rağmen cihaz biraz alçakta kaldığı için endişelendim.

Arkadaşlar herkes birşey olmaz demiş teşekkürler yanıtlar için, şunu belirteyim dedim bilgisayarın altı bu şekilde, bayağı açık yani.

Dosya Ekleri

• 65b8bbe750d9d-65b8bbe756abe.jpeg
    65b8bbe750d9d-65b8bbe756abe.jpeg
    222,8 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_20251120_141035.jpg
    IMG_20251120_141035.jpg
    156,4 KB · Görüntüleme: 7

Technopat Haberler

Geri
Yukarı