FX8300 ve HD7950 Sistem Toplama

@onurirgen Son attığın FX-8350 ve R9 380'li sistem güzel olmuş. Herhangi bir değişiklik yapmadan alınabilir fakat 2200 TL bütçeden 3000 TL bütçeye çıktığın anda işler komple değişir. 2200 TL bandında AMD f/p olarak iyidir fakat 3000 TL'de Intel toplanır.

Mesela böyle bir sistem olabilir;
  • İşlemci ve anakart ikilisi düşük bütçe için ideal. Anakartta kasanın ön USB 3.0 portları için giriş mevcut. Bu fiyat bandında sık görülmeyen bir özellik.
  • İşlemcinin çarpan kilidi kapalı olduğu için stok soğutucu işini görür. 8350'den daha performanslı bir işlemcidir.
  • Belleği tek modül seçtim. Anakartta 2 adet bellek yuvası olduğu için ileride bir 8 GB daha alarak upgrade yapma imkanın oldu.
  • Ekran kartını 4G modeli seçtim. Senin topladığın sistemde 2G idi.
  • Seçtiğim kasa senin seçtiğinden daha kaliteli. Kasaya ek bir alternatif olarak Zalman Z3 Plus düşünebilirsin.
  • SSD'sinden ekran kartına eksiksiz bir sistem oldu.

Ara Toplam2.547,77 TL
KDV458,58 TL
Tutar3.006,35 TL
[TBODY] [/TBODY]

Kesinlikle bu sistemi alacağım.Yanlız benim elimde güç kaynağı ve kasa zaten var.sistem otomatik 2500 tl ye düşüyor.

Cok daha fazla performans derken oyun oynarken en fazla 3-4 fps oda oyununa gore degisir fazla alir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…