FX8300 ve HD7950 Sistem Toplama

@onurirgen Son attığın FX-8350 ve R9 380'li sistem güzel olmuş. Herhangi bir değişiklik yapmadan alınabilir fakat 2200 TL bütçeden 3000 TL bütçeye çıktığın anda işler komple değişir. 2200 TL bandında AMD f/p olarak iyidir fakat 3000 TL'de Intel toplanır.

Mesela böyle bir sistem olabilir;
  • İşlemci ve anakart ikilisi düşük bütçe için ideal. Anakartta kasanın ön USB 3.0 portları için giriş mevcut. Bu fiyat bandında sık görülmeyen bir özellik.
  • İşlemcinin çarpan kilidi kapalı olduğu için stok soğutucu işini görür. 8350'den daha performanslı bir işlemcidir.
  • Belleği tek modül seçtim. Anakartta 2 adet bellek yuvası olduğu için ileride bir 8 GB daha alarak upgrade yapma imkanın oldu.
  • Ekran kartını 4G modeli seçtim. Senin topladığın sistemde 2G idi.
  • Seçtiğim kasa senin seçtiğinden daha kaliteli. Kasaya ek bir alternatif olarak Zalman Z3 Plus düşünebilirsin.
  • SSD'sinden ekran kartına eksiksiz bir sistem oldu.

Ara Toplam2.547,77 TL
KDV458,58 TL
Tutar3.006,35 TL
[TBODY] [/TBODY]

@onurirgen Son attığın FX-8350 ve R9 380'li sistem güzel olmuş. Herhangi bir değişiklik yapmadan alınabilir fakat 2200 TL bütçeden 3000 TL bütçeye çıktığın anda işler komple değişir. 2200 TL bandında AMD f/p olarak iyidir fakat 3000 TL'de Intel toplanır.

Mesela böyle bir sistem olabilir;
  • İşlemci ve anakart ikilisi düşük bütçe için ideal. Anakartta kasanın ön USB 3.0 portları için giriş mevcut. Bu fiyat bandında sık görülmeyen bir özellik.
  • İşlemcinin çarpan kilidi kapalı olduğu için stok soğutucu işini görür. 8350'den daha performanslı bir işlemcidir.
  • Belleği tek modül seçtim. Anakartta 2 adet bellek yuvası olduğu için ileride bir 8 GB daha alarak upgrade yapma imkanın oldu.
  • Ekran kartını 4G modeli seçtim. Senin topladığın sistemde 2G idi.
  • Seçtiğim kasa senin seçtiğinden daha kaliteli. Kasaya ek bir alternatif olarak Zalman Z3 Plus düşünebilirsin.
  • SSD'sinden ekran kartına eksiksiz bir sistem oldu.

Ara Toplam2.547,77 TL
KDV458,58 TL
Tutar3.006,35 TL
[TBODY] [/TBODY]
Kesinlikle bu sistemi alacağım.Yanlız benim elimde güç kaynağı ve kasa zaten var.sistem otomatik 2500 tl ye düşüyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı