Satılık FX8300 ve MSI 970 Gaming Anakart

dedelii

Hectopat
Katılım
19 Kasım 2015
Mesajlar
84
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaslar. Elime para geçtigi için upgrade yapacağım. Ürünleri daha yeni aldim desem yalan olmaz. 08.12.15 tarihinde vatandan alindi. Takas icin anakart + islemci ikisine i5/i7 islemci modeli de önemli takas edilir. Bozuk mallarla takas yoktur. 1 ay bile olmadi ürünleri alali. Fiyat= 660TL. Resim isteyene ciddi alicilara atilacaktir. Herkese hayirli satislar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki. Ama işlemcim soğutucunun altından olduğundan onun resmini atamıcam 2 dakikaya atıyorum.

lHW7mA.jpg
aN11Yb.jpg


Resim büyük olduğu için sitenize atamadım lütfen reklam tarzı birşey anlamazsınız. Bu arada overclock gibi şeyler yapılmadı. Yapmayıda bilmiyorum zaten.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Satmanın nedeni nedir. oyunlarda problem mi yaşıyorsun. Yardımcı olabilirim.

İşlem cine iyi bir soğutucu al ısı 55 dereceyi geçmesin. Kuzey köprün de aşırı ısınma varsa soğutmanın bir yolunu bul . Ekran kartı GPU frekansını yüzde 10 civarında düşür. Birde RAM kullanımını kontrol et. 2 tane oyun açtığında bile fps düşmesi yaşamadığını göreceksin.
 
Merhabalar ben dedelii. Malesef ceza yedim. Halbuki özürde dilemiştim moderatorlerden. Neyse snoop dog kardesim ekran karti cok geliyor herhalde. Bide ekranim hd sadece. Full hd degil fakat çözünürlük arttirici ile fullhd ye çıkariyorum. Ultradada lowdada ekran dolayisiyla darbogaz yapiyor.

Erdi bey hala satiştadir.

İsteyene Anakart + İşlemci + Ram'de satılabilir.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videoyu izlersen iyi olur. Maksadım boşa para harcama arkadaşım kimse kolay para kazanmıyor. Sanırım 2 x 4 RAM kullanıyorsun 4 daha ekle. Sen nerelisin.
 
Aydın abi iletişim bilgini verirsen daha rahat konuşabiliriz( Moderatör kardeşler lütfen buna izin verin çünkü pm diye birşey zaten yok burdanda hızlı konuşulmuyor).
 

Yeni konular

Geri
Yukarı