FX8350 - GT730 Oyunlarda Kasma Sorunu

FErhat ozdemir

Hectopat
Daha fazla  
Anakart: Gigabyte 970
İşlemci: AMD FX 8350
RAM: 12GB
Ekran Kartı: GT730 2GB 128-bit

Özellikleri bunlar ama ben Fifa 17 için falan aldım, Fifa 15'de bile kasma yaptı. Ekran kartı mı yetersiz sizce, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım kardeşim çok saol yani işlemci anakart iyi tek sıkıntım ekran kartı peki son olarak bu rx 470 hangi marka nvıdıa mı Asus mu 1050 ti de aynı şekilde.

Şöyle ki iki tane GPU üretici firma var. NVIDIA ve AMD. Bu iki firma referans tasarıma sahip GPU üretir ve partner firmalara dağıtır. Partner firmalara ise bu GPU' ları kendi özel soğutmaları ile donatır. Referans tasarımdan farklı olarak daha sessiz, daha serin ve daha fazla OC potansiyeli sunar. AMD tarafında benim görüşümce en iyi partner firmalar Sapphire ve XFX. NVIDIA tarafında ise EVGA ve Galaxy. Sorunuza gelecek olursak Sapphire RX 470 nitro+ 4GB öneririm. O fiyat aralığında, RX 470 alabiliyorsanız, Gtx 1050Ti kesinlikle almayın, çünkü aradaki fiyat farkı fazla olmamasına rağmen RX 470 ile aralarında dağlar kadar fark var

Eyvallah kardeşim o zaman sapphıre rx 470 4 gb 128 bit olması fark etmetmez z ondan alıyorum bi tane

Fx 8350 gibi iyi bir işlemci ile GT730 gibi yalnızca ekrana görüntü verebilecek olanağa sahip bir ekran kartının kullanılmasının amacı nedir. Dengesiz bir sisteme sahipsiniz.

Fx 8350 gibi iyi bir işlemci ile GT730 gibi yalnızca ekrana görüntü verebilecek olanağa sahip bir ekran kartının kullanılmasının amacı nedir. Dengesiz bir sisteme sahipsiniz.

Kesinlikle öyleymiş ben anakartım YADA işlemcim de mi sıkıntı var korkusu yaşarken ekran kartının çıkması biraz acemilikten olsa gerek satacaktım bu sistemi ama tek sıkıntı ekran kartında old için değişip devam edeceğim. Öyle olmasaydı ps 4 pro almayı düşünüyordum ama sanırım artık gerek kalmadı çok saolun.

@FErhat ozdemir gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Hayırlı olsun
Çok teşekkür derim kardeşim çok rahatlarım su an Allah razı olsun bilgilerinizden dolayı.

Fx 8350 RX 470 ikilisini kullanıyorum ve son derece memnunum. O işlemcinin yanına bir Rx 470-480 yakışır.

Ömer kardeşim çok teşekkür eserim kesinlikle ben ekran kartı alıyorum ps falan almıyorum o zaman .
Bir yararımız dokunduysa ne mutlu bize.Konsol PC kıyaslaması şu açıdan yapılabilir ki PS4 ün exlusive oyunları senin ilgini çekiyorsa tabi ki konsolda mantıklı bir seçim olacaktır Bu istisna dışında RX470 li bir sistem tabi ki daha güzel olacaktır bana göre.

Ne demek kardeşim çok yardımcı oldunuz hepinize çok teşekkür ederım ben sadece batılfield 1 , farcry 4 ve fifa oynayacağım onun için de tavsiye ettiğiniz ekran kartı yeterli çok saolun ara ara basınızı ağrıtırım kusura bakmayın

Kardeşim hayırlı akşamlar biraz daha rahatsız edeceğim sizi , önerdiğiniz ekran kartı için cok saolun ama onun fiyatı cok paraaa Acaba su okur mu sisteme r9 380x 4gb . Bu biraz daha uygun ya .

Kardeşim ben yine bişey soracağım su an maddi konu da rx 470 anlamayabilirim ama baktım fiyat olarak r9 360x falan var bunlar nasıl olur sözce yeterli olur mu bana

Arkadaşlar cevap vermediniz maddi açıdan sıkıntı çekmemek için bu ekran kartlarından birini alsam olur mu r9 380.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…