FX8350 ve GTX960 Oyunlarda Kasma Sorunu

Alper Bilgin

Kilopat
Yer
İstanbul / Beylikdüzü
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi FX8350 işlemciye ve GTX960 ekran kartına sahip olmama rağmen oyunlar çok kasıyor örneğim GTA5'i en düşük ayarlarda akıcı oynayamıyorum veya PUBG'yi de akıcı oynayamıyorum bazen 60 FPS iken bir anda 40'a iniyor ya da 1-5 FPS arası alabiliyorum. Bu donanımla bu FPS'leri görmek üzücü cidden.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'tan birkaç ayar yaparak bir ihtimal düzelebilir. BIOS'a girip birkaç fotoğraf paylaşabilirsen elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.
Buyrun;
P_20180118_211315.jpg
P_20180118_211406.jpg
P_20180118_211524.jpg
P_20180118_211606.jpg

Şaşırtıcı olarak @ BIOS programı 2013 tarihli bir BIOS yüklemiş ama 2014 tarihli bir BIOS mevcuttu herhalde beta olduğu için yüklemedi.

En son BIOS'u indirip @ BIOS'u kullanarak dosyadan kurmayı deneyeceğim, yardımların için teşekkürler.

Var olan en son BIOS'u kurmuş bulunmaktayım. Bir umutla tekrar deneyeceğim donacak mı oyundayken diye.
İnşallah düzelir. Sonucu bekliyorum.

Sadece o oyunda sorun varsa herkeste var. Oyun dosyalarını doğrulayıp güncellemelerini yapın.
PC 1.0 Update #2 Follow Up: Client Optimization and Bug Fixes
Diğer oyunlarda da varsa imzamdan Aida64 paylaşırsınız kontrol ederiz.

Bilgisayara temiz format attığım için sade PUBG yüklü ama eminim ki diğer oyunlarda da olacak, önerdiğiniz Aida64 raporunu yollayacağım.

Önerdiğiniz bir upload sitesi var mıdır nereye upload edeyim ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı