FX8350 RX580 sistem donuyor

emircan Şahbaz

Kilopat
Daha fazla  
RAM
8x2 16 GB 1600 MHZ RAM
Ekran kartı
MSİ RX580 GAMİNG X 8 GB
Herkese selam başımdan geçen bir problemi aktarmak istiyorum sizlere. Bilgisayarım belli başlı yüksek donanım isteyen oyunlarda bazen donup kalıyor bazen de donup ekrandaki bütün görüntü tamamen kayboluyor. { monitörde sadece "no Signal" yazısı kalıyor )
Asla ama asla tamamen kapanmıyor. Overclock uygulamadım. Yalnıza AMD Smart protection gibi bir ayar var BIOS'tan onu kapatıyorum yoksa asla verim alamıyorum bilgisayardan.
Harici olarak sıcaklık değerlerim normal gözüküyor onları da aktaracağım şimdi sizlere.
Ne yaptıysam yapayım asla çözemedim bu sorunu. Dün ekran kartı ve işlemcinin macunlarını değiştirdim yine ısınmalık bir problemi yok.
Paylaşacağım ekran görüntüsü yük altına girdikten 10 dakika sonra çekilmiş. Zaten orada minimum ve maksimum değerleri görüntüleyebilirsiniz.
Şimdiden çok teşekkürler. Herkese iyi sosyaller.

Sistem özelliklerim:
  • 8x2 16 GB 1333 MHz RAM.
  • Corsair CX600M PSU.
  • MSI RX580 Gaming X 8 GB ekran kartı.
  • MSI 970 Gaming anakart.
  • AMD FX8350 işlemci.

Dosya Ekleri

• asasas.png
    22,8 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
Siyah ekran ve "No Signal" olduğu zaman ekran kartı fanları hızlanıyor mu yani %100 olmuş gibi bir ses duyuyor musunuz?

Ayrıca HWMONITOR değil de HWiNFO ile bakar mısınız sıcaklıklara? Özellikle anakart sıcaklıklarının ne olduğu tam olarak belli olmuyor. Eğer doğruysa anakart çok ısınıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…