G DATA nasıldır ?

Khryseis

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar. Antivirüs programımın zamanı bitmek üzere. Yeni 1 yıllık antivirüs satın alacaktım. Araştırmalarım sonucunda G Data TP - Bitdefender TP - Avira İS arasında kaldım. Şimdi soracağım 2 adet soru var.

1-) G Data İS Nasıldır ? (Koruması , performans , zararlı yakalama vs )

2-) Bu 3 yazılımdan hangisini almalıyım ?

Şimdiden teşekkürler.

Koruma konusunda GData daha başarılıdır. Fakat çoklu motorlarını halen optimize edememiştir, ağırdır. Biraz daha hafiflemiş olan yine de ağır olan BitDefender da gayet kaliteli koruma sağlar. Avira ise eskisi kadar başarılı değil. Son sürümde de bekleneni verememiştir. Veritabanı olarak gayet iyi olsa da proaktif koruması yetersizdir.

Sistem özelliklerin iyi ise GData tercih edin.

Koruma konusunda GData daha başarılıdır. Fakat çoklu motorlarını halen optimize edememiştir, ağırdır. Biraz daha hafiflemiş olan yine de ağır olan BitDefender da gayet kaliteli koruma sağlar. Avira ise eskisi kadar başarılı değil. Son sürümde de bekleneni verememiştir. Veritabanı olarak gayet iyi olsa da proaktif koruması yetersizdir.

Sistem özelliklerin iyi ise GData tercih edin.
Merhaba , çeşitli nedenlerden dolayı internete girebilme vaktim olmamıştı. Yorumun için teşekkürler. Bu soruyu sorduğum gün G Data yı kurmuştum. Kısacası 5 6 gün geçti ve Bitdefender ın bulamadığı virüsleri buldu. Koruma konusunda sıkıntım yok fakat aklıma takılan 2 İS daha var . F Secure ve Trust Port. Bunlar hakkında ki düşünceleriniz nelerdir ?

Teşekkürler.

F-Secure köklüdür. Başarılı bir yazılım olduğu için kullanılabilir. TrustPort'da GData gibi çoklu antivirus motorları kullanmaktadır. Veritabanlı olarak zararlıları tespit etmede iyidir. Sistem performansı açısı ve diğer teknikleri açısından çok kaliteli sayılmaz.

Kişisel deneyimler daha önemlidir. Kullanıp karar vermeniz gerekir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı