G-Helper nereden indirilir ve neler yapılmalı?

Botox Reis

Hectopat
ASUS TUF A15 cihazım için G-Helper indirip denemek istiyorum. Nereden indireceğim? Sıcaklık değerlerinden (90-92 derece) rahatsız olduğum için G-Helper'i de bir denemek istiyorum. İşlemci limitlersem anakarta falan zararı olur mu? R5 işlemci 115 dereceye kadar dayanacak şekilde üretildi diyorlar. Ben içimden '115 dereceye kadar dayanıyorsa G-Helper'a ne gerek var' diyorum. Sizlerin de laptopun sağlığı açısından bir tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Direkt EXE dosyasını çalıştırıyorsunuz.

İlk defa duydum 115 dereceye kadar kapanmadan duran laptop. Laptoplar 100 dereceyi gördüklerinde direkt kapanırlar sıcaklıktan dolayı bileşenin yanmaması için.

Programı indirmeden önce Armoury Crate'yi sileyimmi? Birde bu programın laptobun anakartına, işlemcisine falan zararı var mı? Garanti dışı bırakır mı?

Ne işe yarıyor?

Fan hızlarını sıcaklığa göre ayarlayabiliyorsunuz. Klavye rengi değiştirmek gibi diğer özelliklere de sahip.

Birde bu programın laptopun anakartına, işlemcisine falan zararı var mı? Garanti dışı bırakır mı?

Uygulama üzerinden bilmediğiniz hâlde ekran kartına overclock yapmaya çalışırsanız o zaman sorun olur. Onun haricinde işletim sistemi üzerinde kullandığınız bir uygulama neden garantiyi devre dışı bıraksın?

Programı indirmeden önce Armoury Crate'i sileyim mi?

Silmek gerekir mi bilmiyorum ama silmenizde yarar var.

Ekran kartına overlock nedir tam olarak? Siz 0.207 olanı atmışsınız resimde sanırım son sürüm 0.208 var. Son sürümü mü indireyim?

Dosya Ekleri

• 1745500080294.png
    11,4 KB · Görüntüleme: 43
Ekran kartına overlock nedir tam olarak? Siz 0.207 olanı atmışsınız resimde sanırım son sürüm 0.208 var. Son sürümü mü indireyim?

Önizleme sürümü o. Deneysel özellikler olduğundan stabil çalışmayabilir. O yüzden stabil olan sürümü attım. İsterseniz kullanabilirsiniz tabi ki.

GPU sekmesinde grafiğin sol kısmı, Overclock kısmı burası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…