G-Helper nereden indirilir ve neler yapılmalı?

@PowerFast bilgi için çok teşekkür ederim hocam. Son bir sorum daha var. Resimde gördüğünüz gibi laptopun mikrofon kapatma tuşunun yanındaki AC tuşuna basarak G-Helper'i açıyorum ama AC indirmek için falan filan kısmı açılıyor bunu nasıl kapatabilirim?
Hocam onun için de sağ altta ek özellikler kısmı var. Oraya basın ve çıkan sekmeden en alt kısımdan çalışan Asus hizmetlerini durdur tuşuna basın. Hem FPS'iniz artacaktır hem de Armoury Crate tuşu aktifleşecektir.

Hocam onun için de sağ altta ek özellikler kısmı var. Oraya basın ve çıkan sekmeden en alt kısımdan çalışan Asus hizmetlerini durdur tuşuna basın. Hem FPS'iniz artacaktır hem de Armoury Crate tuşu aktifleşecektir.
Hocam durdura basıp GH'yi tekrar açtım halen çalışan uygulama 8 diyor.

Hocam durdura basıp Gh'yi tekrar açtım halen çalışan uygulama 8 diyor.
Hocam şimdi bir daha denedim şu an 0 diyor teşekkür ederim hayırlı akşamlar.

Dosya Ekleri

• 1745521402606.png
    1745521402606.png
    22,3 KB · Görüntüleme: 23
@PowerFast İyi akşamlar hocam. İşlemci limiti için turbo modu da 30W'a çekmeli miyim? Oyunlarda sıkıntı yaratır mı?
Hocam işlemci belirli bir limitin üzerinde watt çekerse sadece ısınıp fps kaybı yapıyor. Aynı zamanda makinenizin de ömrü azalıyor. O yüzden watt sınırı koyun keyfinize bakın. Her oyun için ayrı olabilir deneme yanılma yöntemiyle de bulabilirsiniz ama en ideali şu an için 25-30w arası görünüyor.

@PowerFast hocam selamlar. Laptopu sıfırladım, G-Helper'i tekrardan indirdim ama ASUS hizmetlerini durdurmuyor. Ne yapmam gerekir? Bilginiz var mı?
Hocam asusun herhangi bir programını kurduysanız ayarlardan, denetim masasından kaldırın. Windows bazen kendi de kuruyor sürücülerle beraber. Ondan sonra G-Helperdan tekrar denermisiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı