Çalıştırın ve yapmanız gereken ayarları yapın. Eğer yüksek sıcaklıkta fanların hızının düşük olmasını istiyorsanız üstteki performans modlarında sağ kısımda fanlar + güç seçeneği var, ona basıp grafik üzerinden ayarları yapabilirsiniz.
@The Shorekeeper hocam pek anlamam da işlemci limitini falan ne yapayım? Önerilen neyse onu yapayım. Bir de az önce yeniden başlattım, G-Helper'in laptop açıldığında programın otomatik açılması için ne yapılması gerekiyor? Şimdiden teşekkürler.
Bu sizin ne istediğinize göre değişir. Grafiğin alt kısmı sıcaklık, sol kısmı fanın o sıcaklıktaki RPM değeri. Hangi sıcaklıkta fan ne kadar dönsün istiyorsanız o şekilde ayarlayın.
Hocam bu kısımlara çok dokunmayın isterseniz. Direkt turbo moda alınca program zaten kendi ayarlıyor. Normal kullanımda da dengeli veya sessiz modu tercih edebilirsiniz. Oyuna girmeden muhakkak turbo moduna alın yoksa cihaz çok ısınır ve FPS dropları yersiniz.
Evet aynen öyle hocam. İşe yaradıysa keyifli kullanımlar dilerim. Program üzerinden klavye renkleri vs. değiştirebiliyorsunuz. Armoury Crate'den daha kullanışlı ve basit bir program. Yine sorununuz olursa yardımcı olabilirim.
@PowerFast Teşekkürler hocam. GPU modu'nu oyunlarda Ultimate modunda mı kullanmalıyım? Bir de resimde "Laptop ekranı: Kapatıldı" kısmı var, bu nedir? Nasıl açabilirim?
Hocam şimdi baktım da alttan güç sınırlarını uygula seceneğini işaretlemeniz gerekiyor. Dediğiniz laptop ekranı kapatıldı kısmını anlayamadım. Ben kurdugumda direkt seçenekler gelmişti o bölümde. Hiç kullanmadım ama. GPU modunu da standart yaparsanız AMD ile NVIDIA ekran kartları arasında geçiş yapar. Eko kısmı sadece AMD ekran kartı (şarja takılı değilken kütüphanede kullanmanız gerekiyorsa vs. kullanın) Ultimate kısmı da sadece NVIDIA ekran kartını kullanıyor. Mux Switch özelliği de zaten bu.
@PowerFast bilgi için çok teşekkür ederim hocam. Son bir sorum daha var. Resimde gördüğünüz gibi laptopun mikrofon kapatma tuşunun yanındaki AC tuşuna basarak G-Helper'i açıyorum ama AC indirmek için falan filan kısmı açılıyor bunu nasıl kapatabilirim?