ChuaLity06 Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 181 Çözümler 2 25 Ocak 2024 #1 Logitech G213 Prodigy klavyem için G HUB programını indirdim fakat setup dosyası çalışmıyor. Yönetici olarak çalıştırmayı denesem de sonuç yine aynı. Çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?
Logitech G213 Prodigy klavyem için G HUB programını indirdim fakat setup dosyası çalışmıyor. Yönetici olarak çalıştırmayı denesem de sonuç yine aynı. Çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?
Çözüm Adrastos 25 Ocak 2024 ChuaLity06 dedi: Hayır hiçbir şey çıkmıyor sadece fare imleci dönüp duruyor. Genişletmek için tıkla... Uyumluluk sorun gidericisi aracını kullanır mısınız? Setup'a sağ tıklayın ve "Uyumluluk sorunu giderme" seçeneğini işaretleyin.
ChuaLity06 dedi: Hayır hiçbir şey çıkmıyor sadece fare imleci dönüp duruyor. Genişletmek için tıkla... Uyumluluk sorun gidericisi aracını kullanır mısınız? Setup'a sağ tıklayın ve "Uyumluluk sorunu giderme" seçeneğini işaretleyin.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.184 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #2 Hata kodu veriyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS ChuaLity06 Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 181 Çözümler 2 25 Ocak 2024 #3 Adrastos dedi: Hata kodu veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir şey çıkmıyor sadece fare imleci dönüp duruyor. Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: Hata kodu veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir şey çıkmıyor sadece fare imleci dönüp duruyor.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.184 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #4 ChuaLity06 dedi: Hayır hiçbir şey çıkmıyor sadece fare imleci dönüp duruyor. Genişletmek için tıkla... Uyumluluk sorun gidericisi aracını kullanır mısınız? Setup'a sağ tıklayın ve "Uyumluluk sorunu giderme" seçeneğini işaretleyin. Artı 0 Eksi Çözüm
ChuaLity06 dedi: Hayır hiçbir şey çıkmıyor sadece fare imleci dönüp duruyor. Genişletmek için tıkla... Uyumluluk sorun gidericisi aracını kullanır mısınız? Setup'a sağ tıklayın ve "Uyumluluk sorunu giderme" seçeneğini işaretleyin.
KS KS ChuaLity06 Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 181 Çözümler 2 25 Ocak 2024 #5 Adrastos dedi: Uyumluluk sorun gidericisi aracını kullanır mısınız? Setup'a sağ tıklayın ve "uyumluluk sorunu giderme" seçeneğini işaretleyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı teşekkürler. Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: Uyumluluk sorun gidericisi aracını kullanır mısınız? Setup'a sağ tıklayın ve "uyumluluk sorunu giderme" seçeneğini işaretleyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı teşekkürler.